Există numeroase studii în domeniul fertilității, iar specialiștii  sunt de părere că după vârsta de 32 de ani, fertilitatea feminină scade treptat, dar semnificativ. Nici societatea nu le dă mari șanse femeilor trecute de această vârstă, amintindu-le de fiecare dată că ceasul biologic ticăie.

Vedetele, însă, demonstrează că și după 40 de ani sunt capabile să devină mămici fără prea multe probleme.

Diane Kruger a devenit pentru prima dată mămică la 41 de ani, aducând pe lume o fetiță superbă. Actrița recunoaște că cel mai greu a fost să revină la formele de altă dată.

Eva Longoria a născut un băiețel la 43 de ani: „Maternitatea mi-a schimbat viața în cel mai frumos mod. Acum vreau să muncesc și mai mult, să depun efort dublu pentru a schimba lumea. Pentru că o fac pentru fiul meu”

Eva Mendes a născut-o pe Esmeralda la 40 de ani, iar peste doi ani a adus-o pe lume pe Amanda Lee.

Salma Hayek a născut prima dată la 41 de ani și este mulțumită că anume atunci a devenit mămică: „Acum sunt o femeie realizată și pot fi cea mai bună mamă pentru fiica mea”

Halle Berry a adus-o pe lume pe Nahla – prima fetiță – când avea 41 de ani, dar adevărata surpriză pentru ea a fost ce-a de-a doua sarcină: „Mă pregăteam de menopauză, iar să rămân însărcinată la 47 de ani a fost un adevărat șoc pentru mine”

Kim Basinger a născut la 41 de ani, iar acum fiica ei, Ireland Basinger-Baldwin, este un model promițător.

La 41 de ani, actrița Nicole Kidman a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Vedetele demonstrează că vârsta este doar o cifră, chiar și atunci când e vorba despre prima sarcină.

SURSA

Foto: Google.com

Distribuie articolul: