Să fii direct te poate ajuta în o mulțime de situații, însă dacă nu te gândești bine și nu îți alegi cu atenție cuvintele este posibil să rănești oamenii. Aceste zodii spun întodeauna ce gândesc, indiferent de consecințe.

Să fii direct poate fi o calitate, însă doar dacă te gândești cu atenție la ceea ce ai vrea să spui și te asiguri că nu rănești o persoană.

Câteodată însă, persoanele directe nu se pot controla și spun pur și simplu spun ceea ce gândesc. În ceea ce privește zodiile directe, pentru ele acest tip de comunicare reprezintă o oportunitate de a-i descuraja pe ceilalți să comunice, deoarece nimeni nu ar vrea să fie criticat în mod direct și nepoliticos, nu?

Persoanele directe nu se pricep foarte bine la acele discuții de amuzament și câteodată pot părea nepoliticoase. Deși nu intenționează să aibă replici negative, pur și simplu câteodată nu au răbdare să se gândească la modul în care cineva le va interpreta cuvintele.

Există totuși și un lucru bun în privința zodiilor directe, știi că aceste persoane sunt sincere, doarece nu se gândesc să flateze oamenii sau să le spună exact ceea ce și-ar dori să audă. Acest lucru este valabil chiar și în cazul lor, fiind sinceri cu ei înșiși, chiar dacă poate fi dureros.

Află dacă și zodia ta se află pe această listă:

1. Berbec

Berbecii sunt impulsivi, așadar este destul de normal ca ei să aibă o atitudine ostilă și să vorbească direct, indiferent de cât de sensibil sau delicat este un subiect. Nativii Berbec sunt energici și pasionali, iar acest lucru poate avea urmări neplăcute, dacă spun lucruri pe moment.

Sunt foarte direcți, însă nu pentru că și-ar dori să provoace durere, ci pur și simlu nu au prea multă răbdare, mai ales când au și alte lucruri de făcut.

2. Taur

Taurii folosesc puține cuvinte atunci când comunică. Se gândesc la ceea ce spun, însă preferă să trimită un mesaj direct. Nativii Taur preferă să fie sinceri și, totodată, apreciază onestitatea celorlalți, ei având și o personalitate destul de puternică.

În plus, odată ce și-au exprimat punctul de vedere îl susțin. Ei iau lucrurile personal și tratează cu calm fiecare situație. Nu spun oamenilor ce și-ar dori să audă, însă comunicarea directă este un lucru care pur și simplu funcționează pentru ei.

3. Fecioară

Fecioarele ajung direct la subiectul care le interesează și ar prefera ca și ceilalți oameni să o facă. Este de preferat ca timpul lor să nu fie irosit, mai ales dacă nu știi exact ce ai vrea să spui sau ce idei vrei să transmiți. Cu cât toată lumea înțelege mai repede despre ce e vorba, cu atât vor exista mai repede răspunsuri potrivite.

Nativii Fecioară sunt direcți când transmit informații, deoarece vor ca acestea să fie înțelese imediat, fără a oferi alte explicații ulterior. Cu cât există mai puține confuzii, cu atât se pierde mai puțin timp într-o conversație.

Cele 2 zodii care iubesc, dar sunt predispuse la despărțiri frecvente

4. Săgetător

Săgetătorul este o persoană activă, așa că nu petrece prea mult timp într-un singur loc încercând să caute o semnificație într-o conversație plictisitoare. Nativii Săgetător au locuri de văzut, persoane noi de cunoscut, așadar timpul lor valorează prea mult pentru a fi consumat cu discuții inutile.

Tocmai de accea, Săgetătorul preferă să comunice direct orice informație și nici nu se gândește prea mult la ce s-a întâmplat în trecut. Câteodată acesta poate fi lipsit de tact, însă nu pentru că și-ar dori să provoace durere, ci pur și simplu își doresc să ajungă mai repede într-un anumit punct.

5. Capricorn

Capricornii sunt foarte eficienți când vine vorba de cuvintele lor, însă asta nu înseamnă că încearcă să creeze o lume mai bună prin acțiunile și cuvintele lor. Aceștia sunt sinceri, însă nu sunt insensibili.

Ei realizează că anumite informații pot fi inconfortabile pentru oameni, însă li se pare mai greșit să acopere mesajul pe care vor să îl transmită cu o mulțime de cuvinte, doar pentru a suna mai bine.

6. Vărsător

Vărsătorii vorbesc direct deoarece au o mulțime de idei în minte. Ei creează și se gândesc întptdeauna la lucruri neconvenționale și nu au timp să se gândească la cum vor reacționa oamenii la cuvintele lor.

Vărsătorii nu vor să îi rănească pe cei din jur, ci pur și simplu sunt direcți deoarece au respect pentru timpul interlocutorului. Vor să facă lumea un loc mai bun, așadar încearcă să transmită un mesaj clar.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Zodia cu care nu te vei înțelege niciodată