Igiena orală este ceva primordial. A avea grijă de starea ei este deosebit de important, nu doar din punct de vedere al sănătății, ci și din motive estetice, deoarece zâmbetul este una dintre principalele noastre „cărți de vizită”. Vă prezentăm cinci reguli primordiale care vă vor ajuta să mențineți cavitatea bucală sănătoasă și zâmbetul frumos. 

Dinții se periază de două ori pe zi, dimineața și seara. Aceasta este o regulă destul de simplă, dar, din păcate, mulți oameni o neglijează și totuși, este foarte important încât dinții să rămână curați.

La spălarea dinților, folosim perie, pastă și ață dentară. Peria tratează suprafețele vizibile ale fiecărui dinte, iar zonele greu accesibile și spațiile interdentare sunt curățate bine de ața dentară.

Periem corect dinții. Acest lucru ar trebui făcut cu mișcări de la stânga la dreapta, de la gingie la marginea tăietoare pe maxilarul superior și inferior. De asemenea, este important să nu uităm de suprafețele interioare și părțile cu ajutorul cărora mestecăm mâncarea.

Vizitează stomatologul de 2 ori pe an: pentru o examinare preventivă a întregii cavități bucale și pentru igienă profesională.

Zâmbește! Totuși, cheia succesului este un zâmbet frumos și o atitudine pozitivă.

Sursă: woman.ru