Organizatorii concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM  ne asigură că, în conformitate cu statisticile de la edițiile anterioare, în ultima săptămână a voting-ului este cea mai activă. Aceasta sporește interesul și competiția din partea participanților, deci acum vă puteți garanta poziția de lider. Conform Regulamentului Concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM, votingul se va finaliza la data de 11 octombrie, ora 18.00. 

Câteva date din Concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM 2019 

(9 septembrie – 09 octombrie): 

  • 4500 mărci comerciale, participante în Concurs;
  • 70.000 de vizitatori unici a site-ului www.notorium.md, pînă la Gală estimăm să avem 100.000;
  • 651.000 de pagini accesate;
  • timp mediu de aflare pe site 3 minute;
  • 345.000 de vizitatori unici a site-ului www.notorium.md la cele patru ediții.

Excluderea SMS voting-ului și votarea pe baza profilelor de facebook ale utilizatorilor din Moldova a fost apreciată de către participanți și aceastea ne-au oferit posibilitatea de a asigura un vot corect și transparent.

Nominanții clasați pe locurile 1-4, la fiecare subcategorie,  ca urmare a voting-ului online, vor avea posibilitatea să participe la Gala de Decernare a distincțiilor NOTORIUM, ce va avea loc la sfârșitul lunii noiembrie, într-un local select din Chișinău.

Pachetele de promovare și acces la Gală pentru învingătorii Concursului, vor putea fi comandate și achitate la preț minim pînă pe data de 15 octombrie, inclusiv, după această dată costul se va majora.

Pentru a vota mărcile preferate accesați Notorium.md/nominanti.

Găsiți topul preliminar al celor mai recunoscute mărci comerciale, la cele mai populare categorii, conform votingului online în CONCURSUL NOTORIUM TRADEMARK AWARDS 2019 pe pagina NOTORIUM.

Pentru detalii accesați www.notorium.md, solicitați informații la: [email protected], de asemena la organizatorii evenimentului: +373.79.822.822, +373.60.00.70.50.

Distribuie articolul: