Clickpay.md a fost decernat cu medalia de aur la categoria FINTECH în cadrul  concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM 2020! Aprecierea brandului de către publicul larg a fost confirmată prin voturi online, securizate de platforma Facebook, pe pagina oficială NOTORIUM.

Platforma Clickpay.md a fost lansată în toamna anului 2018. Clickpay.md este prima și unica, care s-a conectat la platforma Mastercard Moneysend.mastercard.md, datorită căreia au devenit realitate transferurile securizate de la card la card, știind doar numărul de telefon mobil al beneficiarului. Acest serviciu cu succes activează în Ucraina și Moldova și este unic în Europa.

Din momentul lansării, platforma Clickpay.md se dezvoltă în continuu. Anul acesta pe lângă transferurile tradiționale de la card la card, realizate prin țară sau peste hotare, au fost lansate și alte servicii unice, cum ar fi Transferuri de la card la card din străinătate și Primirea transferurilor Zolotaya Korona direct pe card, destinate clienților diferitor bănci din Moldova.

Pentru implementarea și promovarea transferurilor inovatoare de la card la card (P2P) în Moldova, în iunie 2019 Clickpay.md a fost onorat cu distincția din partea Companiei internaţionale de plăţi Mastercard, și în noiembrie 2019 din partea Companiei internaționale de plăți Visa.

La momentul de față numărul de tranzacții pe platforma Clickpay.md a depășit 500 de mii. Nominalizarea obținută de Clickpay.md în cadrul concursului Mărcilor Recunoscute NOTORIUM 2020 demonstrează recunoașterea înaltă a brandului de către consumatorii din Republica Moldova.  Mulțumim tuturor celor care au susținut brandul Clickpay.md prin votul de succes, în cadrul acestei competiții!

Clickpay.md micșorează distanțele mari și te ajută să fii mai aproape de familie și de cei dragi, oriunde nu te-ai afla!  

Contactează-ne!
Acordă întrebări în secțiunea Feedback
sau apelează serviciul suport clienți: +373 22 269 966
De asemenea, ne poți găsi pe Facebook

 P