Brandul KAMELEON este unul dintre cele mai de succes branduri în materie de uși și ferestre în Republica Moldova. Acest lucru îl demonstrează cele patru trofee, obținute la Notorium Trademark Awards pe parcursul a patru ani.

În acest an, în urma votingului Notorium 2020, KAMELEON s-a învrednicit de Trofeu pentru locul I, fiind cea mai recunoscută marcă comercială în categoria ferestre și uși. Mii de clienți fideli au apreciat produsele mărcii pentru durabilitatea și calitatea lor.

KAMELEON este mai mult decât un brand, este Producătorul Național pe piața Republicii Moldova care și-a început activitatea în 2011. În spatele companiei stau zeci de specialiști din domeniu, care zilnic acordă clienților produse de calitate Premium.

Astăzi KAMELEON este lider în domeniul dat. Compania pune accent pe calitatea produselor și acordarea soluțiilor individuale pentru clienții săi.

„Suntem în a 4-a ediție, datorită clienților, care ne-au votat. Noi în continuare avem ca scop primordial asigurarea cu soluții complete a clienților, oferind produse cu caracteristici înalte de performanță”, a menționat reprezentanții brandului într-un discurs pe scenă la Gală Notorium.

Menționăm că producerea ferestrelor și a ușilor din termopan nu este unicul domeniu a brandului „KAMELEON”. Compania este și producător de Rolete ExterioarePorți SecționaleJaluzele Exterioare.

P