Ce poate fi mai minunat decât o casă perfect amenajată, cu mobilier care emană confort, funcționalitate și relaxare? Cea mai bună soluție pentru proiecte inedite de mobilier este să apelezi la un producător de mobilă profesionist, capabil să-ți transforme ideile creative în pură realitate.

Cu Rimobel – acest lucru e mai ușor ca niciodată, iar dovada sunt sute de familii fericite din toată țara, dar și din diasporă, care astăzi se bucură de mobila la comandă marca Rimobel.

La NOTORIUM TRADEMARK AWARDS 2020, concursul care adună cele mai populare mărci din Moldova, utilizatorii din toată țara au putut să-și aleagă brandurile preferate printr-un vot. Ghici cine se numără printre învingători? Desigur că Rimobel, marca care s-a clasificat pe locul întâi în topul celor mai populare branduri din Moldova din anul 2020 și care a demonstrat încă o dată că se pricepe la făcut mobilă. Și nu mobilă obișnuită, dar unică prin design, calitate și confort.

Rimobel nu înseamnă doar MOBILĂ. Rimobel înseamnă CALITATE!

Totul a început de la pasiunea și visul său de a învăța arta lemnului, moștenită din generații. Așa a luat viață Rimobel și întreaga echipă, adevărați experți care pot da formă, culoare și viață oricărui proiect de mobilier. Cu fiecare an, Rimobel devine tot mai cunoscut și prezent în casele a zeci de clienți mulțumiți și fideli. Acest lucru a fost posibil datorită valorilor care stau la baza mobilierului creat cu dragoste și sârguință de asamblatorii și designerii Rimobel.

Ambiție. Fiecare proiect de mobilier Rimobel e mereu peste măsura așteptărilor. Secretul stă în trei detalii simple, dar atât de importante: calitate, design unic și confort.

Profesionalism. Rimobel înseamnă în primul rând perfecțiune în detalii, fapt ce poate fi obținut prin utilaje performante, specialiști talentați și dedicare.

Calitate. Optând pentru mobilă Rimobel, poți fi sigur de calitatea fără compromis. Sunt utilizate în producere doar materiale și feronerie de top, utilaje performante și tehnologii inovatoare.

Respect. Față de tradiție, calitate, frumos și fiecare client. Formula perfectă ca să fii mereu unic în ceea ce faci.

Diversitate și individualitate. Fie că vrei o schimbare frumoasă sau te muți la casă nouă, cu Rimobel poți să-ți dotezi întreaga locuință cu mobilier de calitate. Echipa de designeri și asamblatori sunt talentați în crearea oricărui proiect de mobilier, după design și dimensiuni individuale, și anume:

„Magia” bucătăriilor în stil clasic, neoclasic și modern

Mobila pentru bucătărie este probabil cea mai populară categorie de mobilier în rândul clienților, care necesită o abordare strict individuală, pentru un rezultat desăvârșit. Fiecare bucătărie Rimobel are în spate o istorie, de la care începe totul. Apropo, la Rimobel nu există limite la capitolul creativitate, iar acest lucru poate fi observat pe proiectele inedite de bucătării clasice, cât și moderne. Iar stilul neoclasic e o creație aparte – combinația perfectă dintre valorile clasice, funcționalitatea și confortul contemporan.

„Creăm mobilă cu dăruire și suflet, probabil asta și ne face diferiți. Fiecare proiect este executat exclusiv după un proiect individual, ținând cont de toate necesitățile și preferințelor clienților. Punem pe prim plan confortul, funcționalitatea și calitatea. Iată de ce investim mult în utilaje performante, specialiști desăvârșiți și materiale de cea mai înaltă calitate. Da, Rimobel înseamnă mobilă de calitate, capabilă să aducă confort și o atmosferă unică în casele clienților noștri, Iar locul de frunte în concursul Notorium 2020 ne demonstrează încă o dată că suntem apreciați pentru ceea ce facem și ne motivează să ne dedicăm și mai mult,” spune Victor Negru, fondatorul companiei Rimobel.

P