Când Mercur e retrograd, toate zodiile trebuie să fie în gardă, în special patru dintre ele. În perioada 7 și 31 iulie, toate lucrurile se dau peste cap, toate demersurile vor avea nevoie de mai mult timp și de mai multe încercări pentru a atinge rezultatul dorit, iar cele mai afectate aspecte vor fi cele care țin de comunicare (sau de comunicații).

Iată care sunt cele patru zodii care trebuie sa se pregătească, pentru că Mercur retrograd le va da multe bătăi de cap.

Gemeni

În această perioadă vei fi afectat de hățișul de bârfe și drame în care te vei trezi implicat, așa că gândește de două ori înainte să deschizi gura. Riști să fii prost înțeles, așa că încearcă să te abții de la comentarii riscante, se pot întoarce împotriva ta.

Rac

Dispoziția ta se schimba de la o clipă la alta și, cu Mercur retrogard pe cap, vei fi acaparat într-un roller-coaster emoțional care te va epuiza. Oscilațiile de dispoziție vor varia de la o extremă la alta, ceea ce a fi greu de suportat.

Leu

Mercur retrograd îți întrerupe parcursul glorios pe care ar trebui să-l ai în mod obișnuit în luna iulie. Leul este una dintre cele mai afectate zodii de Mercur retrograd, așa că fii atent, vei fi foarte uituc în perioada 7-31 iulie. De asemenea, te vei simți epuizat. Rezervă-ți timp să verifici tot ce ai de făcut și odihnește-te suficient! Ai nevoie!

Fecioară

Te vei simți copleșit de frustrări și vei avea accese de paranoia, deoarece vei avea impresia că oamenii vor vorbi pe la spatele tău. Încearcă să nu tragi concluzii pripite și ține cont de faptul că nimeni nu comunică eficient în această perioadă.

SURSA

Foto: Google.com

Vezi și: Nu toți iubesc surprizele. Cele 5 zodii care le ADORĂ!

Distribuie articolul: