Modul în care arată casa în care locuim se reflectă și în viața noastră de zi cu zi, în alegerile pe care le facem și în prosperitate. Astfel, o casă dezorganizată arată de multe ori o viață haotică, departe de idealul de armonie ce atrage cu sine succes și energie pozitivă.  

Iată cum ne învață principiile Feng Shui să avem o viață mai organizată:

Eliberează intrările în locuință și în camere. Acesta este primul pas și poate cel mai important – să faci curățenie în dreptul ușilor, deoarece pe acolo, odată cu oamenii, iese și intră energia. Nu lăsa papucii la ușă și hainele în cuier, ci pune-le în dulapuri. De asemenea, aceste zone trebuie să fie curate, iar covorul (dacă este) așezat frumos, pentru a putea curge energia „chi” (energia vieții). Gunoiul nu se lasă niciodată la ușă! Ai grijă ca fiecare lucru oricât de mic să fie la locul lui.

Păstrează lucrurile în stare de funcționare. Orice se strică în casă trebuie reparat sau înlocuit, chiar dacă vorbim de ceva care pare fără importanță (cum ar fi un pix fără pastă, de exemplu), altfel atrag energie negativă. În altă ordine de idei, gândește-te cât de enervant este să vrei să folosești ceva, să descoperi că e stricat mai ales atunci când te grăbești și să îți amintești că ai avut intenția să îl schimbi la un moment dat…

Adu lumina în toate colțurile casei. Se spune că ordinea atrage ordine, iar lumina lumină. Avem tendința de a depozita multe lucruri nefolositoare în locurile întunecate și de a nu face curățenie acolo, ceea ce determină blocaje în acumularea energiei „chi”. În plus, casa va arăta mult mai bine după ce eliberezi și luminezi colțurile.

Fă-ți patul în fiecare dimineață. Pare puțin, dar e important să ne începem ziua cu armonie. În plus, când te vei întoarce acasă vei găsi o cameră primitoare, iar starea de bine și relaxarea se vor instala imediat.

Sursa: Zodiacool.ro

Foto: Google.com

Vezi și: Prezicerile astrologului Cristina Oxentii, pentru perioada 08.11.2018 – 02.12.2019. Va fi un an mai bun pentru fiecare zodie