Ordinea în gânduri și în viață începe cu ordinea din casă. În mod special ca să te simți productivă este important să înveți să-și organizezi spațiul corect, iată 3 reguli de aur care te vor ajuta să ai o casă și o viață organizată. 

De cele mai dese ori ordinea și echilibrul este afectată de lucrurile „în plus”, aceste lucruri te țin pe loc și nu-ți dau voie să evoluezi, să-ți atingi scopurile.

Scapă de cadourile nedorite

Chiar dacă aceste cadouri sunt de la persoane dragi, dacă simți că nu-ți sunt de folos – scapă de ele! Cadoul are o valoare specială în momentul dăruirii acestuia, mai departe acesta este lucrul tău și doar tu îi decizi soarta. Iar dacă simți că nu ai nevoie de el, tot ce trebuie să faci este să scapi de acesta. În acest fel te vei simți mult mai ușurată și vei elibera spațiu pentru lucruri utile.

Regula unui an 

Dacă un lucru nu a fost folosit mai mult de un an, atunci acesta este un candidat evident pentru plecare. Încearcă să nu păstrezi în casă lucrurile care nu-ți servesc la nici un bun. Știm că gândul: „O să-mi trebuiască într-o zi”, te macină, dar de cele mai dese ori acesta este unul înșelător și adevărul este că aceste lucruri ocupă doar spațiu în locuința ta.

Îți e mare sau mică – vinde sau dăruiește

Trebuie să scapi de îmbrăcămintea care nu ți se mai potrivește din diverse motive, fie că îți e mare sau îți e mică. Oricum, chiar și hainele cele mai scumpe și de cea mai bună calitate pierde relevanța într-un an sau doi. În timp ce nu o porți, vei simți un greu pe suflet, care te va conduce numai în depresie și la complexe. Sfatul nostru este să vinzi această îmbrăcăminte sau să o dai la caritate.

Scoate lucrurile inutile din casă, și tot ce se află în capul și în gândurile tale va fi aranjat cu atenție pe polițe. Vei înțelege ce îți dorești cu adevărat și vei putea dezvolta un plan pentru realizarea dorințelor tale.

Sursa: glamour.ru

Distribuie articolul: