În zilele noastre este extrem de greu să găsești iubirea adevărată, iar cu cele 3 zodii de mai jos acest demers se transformă mai degrabă într-o misiune imposibilă. Nativii despre care îți vorbim azi nu numai că nu te vor face fericită, dar, mai grav, nu îți vor împărtăși niciodată sentimentele. Ba mai rău, e foarte probabil să se prefacă. Iată cine sunt zodiile care pretind că iubesc, potrivit Divahair.ro.

Deoarece sufletul lor e incapabil să resimtă iubire, vor mima dragostea, lăsându-te să crezi că experimentează trăiri profunde de care nu vor fi niciodată capabili. Vezi care sunt semnele de care să te ferești în rândurile de mai jos! Nu putem spune neapărat că sufletul lor e înghețat, ci pur și simplu este incapabil să nutrească sentimente profunde. Vezi despre cine e vorba!

Gemeni

La prima vedere, ai spune că un om atât de comunicativ, de deschis și de plin de viață nu poate să fie altceva decât un iubit sau o iubită perfectă. Zodia Gemeni reprezintă expresia cea mai distractivă a sociabilității pe care o poate oferi zodiacul: se înțelege aproape cu oricine, e fun și glumeață și pare să nu se supere niciodată cu adevărat pe cineva.

În realitate, toate indiciile de mai sus sunt rele, chiar foarte rele. De ce? Deoarece evidențiază faptul că sentimentele profunde nu prea au ce căuta în sufletul unui Geamăn autentic.

Gemenii sunt curioși, prietenoși, adoră să își facă cunoștințe noi și să flirteze. Dacă știi cum să îi atragi constant atenția, e foarte posibil să se îndrăgostească de tine și să rămână ceva vreme în compania ta, dar, până la urmă, se va plictisi de mimat iubirea și angajamentul etern și va trece la următoarea pradă, proaspătă și tentantă.

Săgetător

Zodiile de foc par să fie predestinate să întrețină iubirea, dar, din păcate, sentimentele aprinse ale Săgetătorului au un singur destinatar: pe sine însuși. Această zodie este îndrăgostită de numeroasele sale calități și, deși nu putem contesta că a fost, într-adevăr, înzestrată de la natură cu nenumărate atuuri fizice și intelectuale, capacitatea de a se înamora nu se numără printre ele.

Săgetătorul e prea prins de sine pentru a-și putea dărui inima. Și e mare păcat, deoarece acești nativi se numără printre cele mai fermecătoare ființe din zodiac și cu siguranță vor frânge multe inimi.

Mai trist e că Săgetătorii nu se prefac că simt iubirea, ei chiar cred cu tărie că în sfârșit s-au îndrăgostit, pentru a decide peste ceva timp că în realitate persoana respectivă nu era bună pentru ei. Atunci când adaugi în ecuație și spiritul aventurier al acestei zodii, mereu dornică să se joace, să se distreze, e clar că dragostea e aproape imposibil de adăugat pe lista de priorități.

Vărsător

O fire mai independentă decât a Vărsătorului nici că ai mai găsit. Acestei zodii îi e mai frică de angajamente decât de orice pe lume. O căsnicie e sinonimă pentru Vărsător cu o pereche de lanțuri care îi vor îngrădi pentru totdeauna libertatea și, din păcate, dragostea intră în aceeași categorie.

Nativul pur și simplu nu poate să nutrească sentimente profunde pentru o persoană. Atunci când inima sa pare să o pornească pe acest drum, mintea îi amintește că prețul e prea mare și că va presupune sacrificarea neprețuitei sale libertăți. Va prefera să mimeze iubirea, decât să își permită să o simtă cu adevărat.

În schimb, Vărsătorul e perfect capabil de o mare iubire, platonică, pentru umanitate. Aceste semne visează că vor salva lumea și sunt cele mai empatice atunci când vine vorba despre sacrificiul în favoarea celor mulți sau chiar a unor idei. Păcat însă că dragostea cea adevărată, pură și dezinteresată, pentru un singur om, nu le va pătrunde cel mai probabil niciodată în suflete.

Nu vrem să te speriem, îngrozindu-te cu gândul că, dacă partenerul tău s-a născut într-una dintre aceste zodii, nu te va iubi niciodată, ci doar se va juca cu inima ta. Nu uita că există și ascendentul, care poate juca un rol important în personalitatea unui om. Dar dacă resimți la iubitul tău influențele zodiilor de mai sus, ar fi bine să te mai gândești la viitorul relației.

Sursa: Divahair.ro

Foto: Pexels.com

Vezi și: Patru zodii vor suferi teribil în plan sentimental din cauza intrării taurilor în venus

Distribuie articolul: