Crezi în ceea ce spun astrele? Dacă da, atunci acest material este pentru tine. 

Fiecare cifră din viața noastră este importantă și are o semnificație aparte. Așadar, la fel ca ziua de naștere, data nunții poate oferi și spune ceva despre tine sau mai exact despre cuplul vostru. Poți obține indicii despre viitorul tău alături de cel căruia i-ai jurat iubire pentru toată viața. 

Astrologii Ophira și Tali Edut, au dezvăluit pentru andreearaicu.ro, câteva secrete despre data nunții pentru fiecare zodie în parte.   

Berbec (21 martie—19 aprilie)

Berbecul este o zodie aventuroasă, îndrăzneață și independentă. Dacă te căsătorești în plin sezon al Berbecului, adică între 21 martie și 19 aprilie, căsnicia ta va fi plină de spontaneitate. Vei avea parte de escapade de ultima oră, surpriza și alte momente romantice neprevăzute. Mai mult, ai ocazia să rămâi tu, să nu te pierzi ca individ și să îți păstrezi intimitatea. 

Taur (20 aprilie-20 mai)

 Taurul este o zodie extrem de senzuală. Dacă vă veți căsători între 20 aprilie și 20 mai, tu și soțul tău vă veți bucura de cele mai frumoase lucruri pe care viața le are de oferit și nu o să vă dați în lături de la a vă dezmierda cu gustul dulce al luxului. O căsnicie oficializată în zodia Taurului este o căsnicie solidă, de lungă durată.  

Gemeni (21 mai—20 iunie)

Pentru cuplurile oficializate în perioada Gemenilor – între 21 mai și 20 iunie – comunicarea este cheia. Vei avea o căsnicie în care se va comunica mult, tu și partenerul tău veți discuta deschis despre absolut orice. Nu sunt excluse nici experiențele inedite, cum ar fi un curs de gătit mâncare exotică, lecții de surf sau chiar scufundări ori parașutism. Totuși, nu uitați să acordați prioritate timpului petrecut împreună.

Rac (21 iunie-22 iulie)

Acasă este locul unde Racii preferă să își petreacă cel mai mult timp. Cuplurile care se căsătoresc în această perioadă preferă activitățile în intimitatea căminului. Gătitul împreună poate fi un interes comun. 

Leu (23 iulie—22 august)

Cuplurile care se vor căsători între 23 iulie și 22 august vor avea, probabil, o căsnicie destul de dramatică, teatrală și pasională. Aveți amândoi păreri puternice și cu siguranță nu vă sfiiți să le împărtășiți. Deși este plăcut că există multă dragoste și pasiune, unul dintre voi ajunge să devină mult prea dramatic uneori. Acest lucru ar putea duce la o luptă pentru putere, așa că aveți grijă să nu ajungeți să vă conduceți unul pe celălalt.

Fecioară (23 august—22 septembrie)

Fecioara este o zodie extrem de organizata, rafinata si sanatoasa. Daca va casatoriti intre 23 august si 22 septembrie, tu si sotul tau acordati atentie lucrurilor marunte si va preocupati intotdeauna de fiecare detaliu. El este un fel de majoreta a ta, dar si tu esti a lui, motiv pentru care sa va ajutati unul pe celalalt este un act foarte natural. Atentie, totusi, sa nu deveniti mult prea greu de multumit unul fata de celalalt.

Balanță (23 septembrie—22 octombrie)

Balanța este semnul care guvernează căsătoria. Acesta este probabil motivul pentru care octombrie este una dintre cele mai căutate luni pentru nuntă. Căsătoriile sunt despre echilibru, iar relația este o prioritate pentru ambii parteneri. Cu toate acestea, pericolul constă în pierderea individualității. Amintiți-vă să iesiți din bula voastră de cuplu și să faceți lucrurile și pe cont propriu.

Scorpion (23 octombrie—21 noiembrie)

Scorpionul este o zodie extrem de intensă. Este, însă, și un semn de putere și control, așa că problemele de gelozie pot apărea frecvent dacă vă căsătoriți între 23 octombrie și 21 noiembrie. Fii atentă și asigură-te că dacă te simți rănită vorbești despre asta. 

Săgetător (22 noiembrie—21 decembrie)

Soții care se căsătoresc în perioada Săgetatorului sunt deschiși, aventuroși și plini de viața. Cel mai probabil veți călători foarte mult în viitor. Sunteți deschiși la minte, însă uneori tindeți să vă asumați prea multe riscuri, în special din punct de vedere financiar. 

Capricorn (22 decembrie—19 ianuarie)

Capricornul este semnul tradiției. Fiind o nuntă de iarnă, vă plac sărbătorile și vă place să duceți mai departe tradițiile din copilărie. Tu și soțul tău sunteți interesați de mostenirea și onoarea neamului. Un lucru la care trebuie să lucrați amândoi este să învățați să vă bucurați de prezent în loc să vă planificati mereu viitorul.

Vărsător (20 ianuarie—18 februarie)

Căsătoria din perioada Vărsătorului poate fi descrisă cel mai bine ca fiind neconvențională și modernă. Sunteți cei mai buni prieteni, dar sunteți și un cuplu foarte social, care găzduiește numeroase petreceri. Vă place să iesiți în oraș și să vă înconjurați de oameni. Pentru a vă menține căsnicia puternică, este important să vă asigurati că alocați suficient timp intimității voastre.

Pești (19 februarie-20 martie)

Peștii sunt semnul fanteziei, al imaginatiei, romantismului și creativității. Dacă vă căsătoriți între 19 februarie și 20 martie, tu și soțul tău sunteți, fără îndoială, doi parteneri extrem de visători.

Tu pe ce dată ai făcut nunta sau încă urmează să o faci?

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: