Vin vremuri grele pentru unele zodii din horoscop, întrucât Venus va intra în zodia Taur, ce va aduce schimbări drastice în plan sentimental pentru unele zodii. Care sunt nativii care vor avea de suferit în urma acestui tranzit, află mai jos:

Dacă te-ai născut în zodia Berbec trebuie să ştii că vei avea parte de situaţii tensionate în viaţa amoroasă, mai ales că partenerul pare să îţi răstălmăcească orice vorbă pentru a te ataca, potrivit fanatik.ro.

Nu vă mai înţelegeţi deloc, iar asta te pune serios pe gânduri. Iei în calcul o despărţire, chiar dacă relaţia durează de ceva vreme şi nu te aşteptai să ajungi în acest punct. Orice s-ar întâmpla, încearcă să-ţi păstrezi calmul. Nu merită să suferi, vei găsi în scurt timp persoana potrivită, care să te susţină indiferent de situaţie.

De provocări importante din punct de vedere sentimental nu vei scăpa nici dacă eşti născut în zodia Gemeni, însă odată cu intrarea planetei Venus în Taur, eşti sănătos tun, aşa că te poţi lupta din răsputeri pentru dragostea ta. Nu lăsa ca neînţelegeri banale să ia amploare şi să ducă la o despărţire, mai ales că vă leagă sentimente puternice.

Şi nativii Balanţă vor avea de suferit, însă vor avea rezultate excelente la muncă.  Asta pentru că te refugiezi în diverse activităţi din sfera profesională pentru a uita de problemele din viaţa sentimentală.

O despărţire dureroasă ţi-a scăzut interesul pentru dragoste, aşa că te concentrezi pe creşterea veniturilor şi îţi merge de minune. Te sfătuim, însă, să nu cheltuieşti foarte mulţi bani în această perioadă.

Cât despre Peşti,  pătrunderea lui Venus în Taur aduce tulburare în plan sentimental şi teama pierderii marii iubiri. Când ţi-ai propus să fii sincer, gândeşte-te şi la modul în care o faci, pentru că vorbele tale riscă să rănească tocmai persoana la care ţii cel mai mult.

Sursa

Distribuie articolul: