În cadrul unei noi ediții Digital Must, Flaviu Sandu povestește despre secretele, provocările și pur și simplu despre experiența lui de Dj la radio. Acesta recunoaște că a mai făcut și gafe, însă doar din acelea care au avut un final cu fericire dublă! Mai jos vezi despre ce este vorba

Flaviu spune că experiența lui la radio a început acum 19 ani. Deja de 11 ani este Dj la unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din țară, cu toate acestea el recunoaște că acest lucru nu înseamnă că el nu ascultă și alte posturi de radio, cu un format cu totul diferit.

„Sunt de 11 ani la Kiss Fm și mă bucur foarte mult că sunt încă de la începuturi asta pentru că anul acesta Kiss Fm a împlinit 15 ani, dar fac radio de vreo 19 ani. Cu toate acestea, eu ascult absolut toate genurile de muzică, nu doar ceea ce se cântă la postul unde sunt eu. Dacă este să fiu sincer, în timpul liber, acasă sau în mașină pot să ascult Chill Out și Jazz, ceea ce este total diferit de ceea ce se ascultă la radioul nostru”, povestește Flaviu.

Acesta mărturisește că pe parcursul anilor mentalitatea oamenilor în ceea ce privește radioul s-a mai schimbat, iar cu 10 ani în urmă mașina nu era unicul loc unde se ascultau posturile de radio.

„Îmi amintesc acum vreo 10 ani în urmă radio se asculta și acasă, nu doar în mașină și la birou, pentru că acum așa este. Deși mai sunt persoane care ascultă radio și acasă, uimitor, dar este și așa ceva!”, spune Flavy.

Fiind întrebat despre o gafă pe care a comis-o în acești 19 ani de lucru la radio, Flaviy a povestit despre un caz cu adevărat amuzant, dar care într-un sfârșit a rezultat într-o fericire dublă.

„În cadrul unui concurs mi s-a întâmplat un caz de acesta. Ideea era de a te înregistra pe site, iar noi cu ajutorul calculatorului nostru selectam un kissoman pe care îl sunam și îl premiam. Iată că s-a întâmplat să greșesc numărul de telefon și să sun pe cineva tot cu numele Ion, iar el nu a făcut altceva decât să zică: „Ah, mulțumesc, mă bucur foarte mult!” după care mi-a cerut mai multe detalii, respectiv i-am zis unde ne aflăm și cum să-și ia premiul. Ca să vezi, imediat după ce pun receptorul, sună altcineva și-mi zice „Eu sunt Ion care s-a înregistrat pe site!”, până la urmă le-am oferit la ambii premii și fericirea a fost pentru ambii”, povestește Dj-ul.