SAGA Festival este o petrecere de mare amploare care se va desfășura în perioada 10, 11 și 12 septembrie în Parcul Izvor din București. Este al treilea mare festival anunțat anul acesta, după Untold și Electric Castle Special.

Organizatorii le promit participanților că vor avea parte de „o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume”.

SAGA Festival este primul festival de muzică electronică din București. Acesta va aduce, conform organizatorilor, „o serie de show-uri spectaculoase, super efecte pirotehnice, design-uri extraordinare și un concept unic în România”.

„În ultimele două luni am prezentat un line-up format din superstaruri ale muzicii din întreaga lume, pentru prima dată în București. Totodată, în toată această perioadă, am lucrat intens pentru întregul concept pe care ne dorim să-l prezentăm publicului, totul pentru a aduce o experiență unică și revoluționară în România. Prioritatea noastră a fost întotdeauna reprezentată de fani, cărora ne dorim să le putem insufla prin acest festival, și nu numai, speranță, sentimentul de libertate și de iubire, mai mult ca niciodată.”, a declarat Allan Hardenberg, CEO ALDA, compania globală care are în portofoliu unele dintre cele mai cunoscute evenimente din industria muzicală.

„SAGA este doar începutul, a multor alte experiențe care vor urma și suntem bucuroși și recunoscători că le putem împărtăși cu fanii din România”, a mai adăugat acesta într-un comunicat oficial.

Sunt invitați peste 50 de artiști din muzica electronică. Pe scena principală SAGA Festival vor urca Alan Walker, Clean Bandit (DJ Set), Don Diablo, John Newman, Mike Williams, Morten, Nervo, Regard, Salvatore Ganacci, Sigala, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic, Vini Vici, W&W, iar alți artiști urmează să fie anunțați în curând.

Prețul biletelor începe de la 1750 de lei moldovenești.

Sursa: libertatea.ro

Distribuie articolul: