Revista EA.md împlinește, pe 10 octombrie 2020, 10 ani de activitate. Urmând tendințele virale pe internet și, în imposibilitate de a organiza ceva cu cititorii noștri, ne-am zis să te provocăm. #10yearschallenge este hashtag-ul care îți propunem să însoțească o imagine recentă și una de acum 10 ani, dar și o scurtă povestire despre cum te-ai schimbat în acești ani, ce ai pierdut și ce ai câștigat, ce lecții ți-a lăsat acest deceniu.

S-a lăsat provocată și ne-a răspuns cu drag actrița, scenarista și autoarea vlogului „Zâmbărele” –  Victoria Roșca

 

Victoria atrage victoriile

„Acum 10 ani, eram studenta la AMTAP, specialitatea regie! Mâncam o dată în zi și atunci pe apucate. Repetiții, biblioteci, nopți nedormite, examene stresante și studenție plină de momente care mi-au format toleranța la stres. În toți acești ani, am viața la care nici nu am visat. Am meseria pe care am zis că n-am să o fac și un drum numai al meu. Cea mai mare victorie, e blogul meu, Zâmbărele. El mi-a dat curaj și putere!”, spune sigur Autoarea proiectului Zâmbărele.

Visele, care, rând pe rând, se împlinesc

„Nu am pierderi, poate doar câțiva prieteni rătăciți, cu care eram de o minte odată. Muncesc cu fruntea sus iar visele mele, rând pe rând prind contur. Mulțumesc EA.md, că sunteți cu mine chiar de la începuturi. Cuprind întreaga redacție și vă doresc tot binele din lume!”, a transmis Victoria Roșca.

VEZI și: #10yearschallenge cu Alexandru Pleșca: „Cea mai mare pierdere a fost 34 de kg”