Sunt zile numărate până când Revista EA.md împlinește 10 ani de activitate. 10 octombrie este ziua în care portalul nostru de știri cu și pentru femei a fost lansat. Este evident că această cifră înseamnă mult pentru noi, astfel ne-am propus să lansăm o provocare pentru câteva femei care de-a lungul anilor au fost alături de noi. Însoțește o imagine recentă și una de acum 10 ani cu hashtag-ul #10yearschallenge și povestește-ne prin ce schimbări ai trecut în această perioadă și despre lecțiile pe care ți le-a oferit viața. Până atunci te invităm să descoperi povestea specialistei în psihologie, Aurelia Balan.

10 ani cu soare și furtuni

„10 ani au trecut asemeni viselor frumoase de primăvară. Au fost ani cu soare, dar și furtuni, care m-au crescut la propriu și la figurat. Ani care m-au trecut prin toate stările și emoțiile, ani cu o puternică amprentă asupra a tot ce înseamnă astăzi. Acum vreo 10 ani prezentam prima mea emisiune la postul național de televiziune, tot o emisiune de sănătate, filmam operații în pionerat și aduceam telespectatorilor cele mai noi informații despre medicină și politicile de sănătate. Mai mult chiar, purtam sub inimă o nouă viață, urmam școala doctorală și cursurile profesionale de doulă. Tot în acea perioadă începusem să asist și la nașteri și să ofer suport profesionist mămicilor. Mai mult chiar țineam seminarii despre psihosomatică, o noutate absolută pentru Republica Moldova.

În timp am adunat în arhiva sufletului multe povești de viață, mulți clienți cu lumină în priviri, multe proaspete mămici cu bebelușii nou născuți în brațe, sute de cursuri și certificări internaționale, 4 cărți editate, mii de articole de specialitate etc…”, ne povestește psihologa.

„Astăzi continui să mă bucur de rezultate, dar și să tot învăț. Și, continui să mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am ajuns să fiu – decan universitar, psiholog clinician cu o puternică baza de clienți, prezentator al unei emisiuni care adună tot mai mulți telespectatori, mamă a trei minuni și fiica celor mai de excepție părinți”, mai dezvăluie eroina noastră.

„Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a oferit viața, dar și pentru tot ceea ce mi-a luat, fiindcă de cele mai dese ori, anume oamenii care au plecat sau bunurile pe care le-am pierdut, erau cea mai puternică piedică în calea evoluției.

Astăzi iubesc oamenii vieții mele de om și savurez viața cu tot ce îmi aduce. Primesc darurile Universului cu deschidere și-mi clădesc în liniște armonia”, relatează EA.

Aurelia Balan: „La mulți ani frumoși ea.md ! Voi știți că vă iubesc, bucurați-vă de miracolul fiecărei clipe!”.

Mulțumim din partea întregii echipe EA.md pentru felicitări și pentru că ne sunteți alături de atâta timp!

Foto: Arhiva personală, Instagram