A arătat mereu superb, chiar și după ce a devenit mamă, iar statutul de artistă i se poate citi după stil - Tatiana Heghea nu îmbracă orice și oriunde și stie foarte bine ce i se potrivește cel mai bine. Interpreta a acceptat să probeze mai multe ținute din noua colecție a brandului de haine NaneTTy, iar din partea noastră - provocarea unui interviu plin de sinceritate despre stil și vestimentație.

Stilat și comod sau la modă și scenic, cum te îmbraci?

Ambele, în dependență de ocazie și locație. Dar încerc să combin stilat și comod și dacă e vorba  zi de zi. Pentru scenă comod și stilat rămâne obligatoriu, oricare ar fi ideea finală.

Cât din bugetul tău lunar merge la capitolul fashion?

Niciodată, dacă e să fiu sinceră nu am calculat cât cheltui lunar pentru imaginea vestimentară. Deja am înțeles că am luni când nu îmi achiziționez nimic nou în garderobă și – la polul opus, sunt luni când nu le mai țin numărul.

Fustă mini sau rochie maxi?

Mă simt minunat și în fustă mini și în rochie lungă. Lungimea perfectă pentru mine rămâne aia până la genunchi. Însă, dacă dress-codul cere rochie lungă, nu ezit să port rochie lungă – ea te face să te simți senzuală, feminină și misterioasă! În timp ce fustițele mini îmi aduc o stare tinerească și foarte sexy.

Branduri celebre sau tineri designeri?

Sunt adepta maximei: „Este la modă ceea ce ți se potrivește!” Dacă îmi place un model și mă avantajează îl achiziționez imediat. Urmând logica, în garderoba mea găsești și branduri autohtone și branduri celebre, dar și multe articole cusute la comandă.

Îmi cos o rochie sau îmi ajustez o rochie?

În mod normal îmi cos la comanda ținutele de scenă! Ținutele de zi le procur și cam toate suferă ajustări (râde).

Look natural sau look de vedetă?

Nu știu dacă totuși există „Look de vedetă” – știu sigur că există haine de scenă. Știu că ziua nu e ok să porți machiaj de seară și respect cu sfințenie aceste reguli! Bunăoară zi de zi am o imagine mai naturală, însă scena cere mai mult machiaj – respectiv pentru imaginea de scenă sunt ușor altfel, deși, chiar și în scena păstrez naturalețea!

Smockey eyes sau celebrele săgeți?

Ador săgețile! Le port practic zilnic și chiar sunt mândră că le pot desena deja singură. Machiajul în stil smockey eyes îl port, dar mai rar. Este pentru seară, așa că atunci când ținuta dictează sau permite – de ce nu?

Tocuri înalte sau ghete comode?

Sunt extreme total diferite – exact ca și stările de spirit ale unei femei. Zi de zi, având multă treaba prin oraș, alergând, fiind la volan și plimbându-mi copilul – sigur optez pentru ghete. Însă știu că atunci când îmbrac o rochița și încalț pantofi mă transform – devin romantică și feminină.

Cât din timpul tău zilnic îl acorzi pentru imaginea ta?

Imaginea se creează din detalii. Ce citești, unde călătorești, cum vorbești… Toate trebuie să fie în armonie – asta e imaginea. Dacă e să mă refer la vestimentație, vreau să spun că îmi cumpăr ceva atunci când mi-a făcut din ochi și foarte rar merg la cumpărături pentru un articol concret.

Cum încerci să îți educi fiica în materie de estetică feminină?

Să vorbesc despre stil și cum o educ pe Regina-Raluca e cam devreme. Deocamdată încerc să o îmbrac bine, să nu răcească, să nu sufere din urma unui capriciu de stil al mamei. Sunt conștientă ca noi, părinții, rămânem a fi prima lecție de stil pentru ea, din acest motiv încercam sa ne îmbrăcăm mereu frumos și cu bun gust. Estetic înseamnă natural și nimic în exces – Asta încerc să vadă la noi! Apropo, când am evenimente și îmi aplic un ruj roșu pe buze, Regina este prima care observă. Prima ei reacție m-a lăsat mască.

NaneTTy este de trei ani pe piața autohtonă de textile. Este un salon de haine pentru dame pret-a-porte. Brandul NaneTTy vă oferă ținute stil clasic sau office, dar și pentru fiecare zi. Ne găsiți la următoarele adrese:

str. Banulescu Bodoni, 47

CC Atrium, etaj 2

Facebook.com/NaneTTy

TELEFON: 069094946

EMAIL: nanettymoldova@gmail

Concept: Tatiana Balan-Onofrei

Coafura Și make-up: Salon Liuba Ojog

 

Locație: Pretzel Cafe