Presa americană anunță că soții Obama ar fi divorțat. Cel puțin asta a titrat revista  americană „Globe”. Sursa citată menționează că unul dintre cele mai stabile cupluri Michelle şi Barack Obama ar parcurge o criză gravă în relație, după 27 de ani de relație. Fostul cuplu prezidențial nu a venit cu niciun comentariu în acest sens. 

Potrivit publicaţiei americane, fostul preşedinte al SUA petrece din ce în ce mai puţin timp în companiei soţiei şi a celor două fiice ale sale: Malia, de 21 de ani, şi Sasha, de 18 ani. Obama călătorește în jurul lumii din motive profesionale şi ar fi lăsat educaţia tinerelor în grija exclusivă a mamei lor.

Nu este prima oară când se speculează asupra unei posibile crize într-unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane. Zvonurile au fost alimentate şi de comentariile lui Michelle Obama. Aceasta a declarat recent că mariajul este o încercare grea şi că, în momentul în care cariera soţului a început să urce, au trecut printr-o uşoară criză şi au fost nevoiţi să facă terapie de cuplu.

La aceste zvonuri s-au adăugat şi afirmaţiile unor reviste şi ziare americane care asigurau că ce doi soţi dorm în camere separate, că nu mai există relaţii între ei şi că Barack ar fi de părere că Michelle este o persoană „rece, egoistă şi distantă”.

Deocamdată niciunul dintre soţi nu a dorit să facă declaraţii la această temă.

Distribuie articolul: