Cel mai greu aspect dintr-o despărțire este momentul în care conștientizăm că acea persoană nu va mai face parte din viețile noastre. Fie că tu ești cea care i-a dat papucii sau cea care a fost părăsită, astrologia demonstrează încă o dată că are toate răspunsurile și îți intuiește comportamentul de fostă iubită.

Despărțirile nu sunt deloc ușoare, iar lucrurile devin complicate chiar și atunci când tu ești cea care l-a părăsit. Sentimentul de vinovăție nu se evaporă pur și simplu, așa că te gândești să rămâneți prieteni pentru a nu dispărea complet unul din viața celuilalt. Și totuși, este aceasta cea mai bună idee? Astrologia îți spune ce fel de fostă iubită vei fi atunci când relația voastră a luat sfârșit:

Berbec – dacă tu ești cea care i-a dat papucii, înseamnă că ai încredere în tine și ești pregătită să mergi mai departe

Berbecul își va îmbrățișa numaidecât noul status, lăsând în urmă relația și viața de cuplu. Cu toate acestea, nu îi va fi ușor, așa că va lua în considerare o excursie sau o vacanță pentru a alunga tristețea. Chiar dacă pot exista momente în care suferă, nu se va întoarce la o persoană pe care deja a părăsit-o, ci va face tot posibilul să treacă mai departe.

Leu – se vindecă foarte repede în urma unei despărțiri și este pregătită pentru o nouă relație

Femeia Leu vrea să fie iubită, deci ultimul lucru pe care și-l dorește este să vadă că flăcările se sting încet. Dacă doar intuiește că se întâmplă asta, va clarifica situația și va încheia relația. Astfel își menține mândria protejată și îi oferă curajul să treacă repede mai departe. De asemenea, nu va pierde vremea și va căuta pe cineva care îi poate oferi dragoste.

Săgetător – petrece timp cu prietenele ei pentru a se vindeca

O femeie născută în zodia Săgetător simte nevoia să-și acorde mai multă atenție după o despărțire. Nu va crea un conflict, ci va rămâne calmă și rațională. Își va suna prietenele și va trece prin câteva schimbări de look, poate o nouă garderobă sau o nouă tunsoare. Deși iubește să fie singură, nu este întotdeauna atât de distractiv pe cât pare. Imediat după adrenalina primelor zile după despărțire, se va întâlni cu realitatea și își va da seama că are nevoie de timp pentru a se vindeca.

Taur – după câteva zile, va căuta orice scuză pentru a-i scrie

Femeia Taur se folosește de logică pentru a-și întreține relațiile. Iar aceasta este o metodă foarte bună când se confruntă cu despărțiri. Din perspectiva ei logică, dacă totul s-a terminat, atunci trebuie să accepte asta. Nu are sens să plângă sau să se gândească prea mult. Chiar și așa, nu va dori să întrerupă legătura cu acea persoană. Îi va propune să rămână prieteni.

Fecioară – va analiza întreaga arhivă de conversații

Femeia Fecioară se va transforma într-un agent de investigație. Va reciti toate conversațiile pe care le-a avut cu fostul partener și va analiza tot ceea ce au vorbit înainte de despărțire. De ce face asta? Pentru că este rănită și nu poate trece mai departe decât după ce înțelege că nu ar fi putut gestiona altfel problemele. Deși încearcă să preia o parte din vină, își dă seama că a dat tot ce avea mai bun încă din prima zi.

Capricorn – va deveni prietena lui

Capricornii intuiesc despărțirile, însă se simt obligați să rămână în relație, la fel ca un căpitan care se scufundă cu propria navă. Câteodată poate fi indiferent, având în vedere că inima i-a fost frântă de mai multe ori. Din fericire, reușește să treacă peste despărțiri cu ajutorul minții sale creative, transformând fiecare sentiment într-o poezie, o carte sau o pictură; să simbolizeze furtuna care a cuprins-o în interior. În final, va face pace cu trecutul și își va dori să rămână prietenă cu fostul ei iubit.

Gemeni – nu-i va răspunde, doar pentru a evita drama

Femeile din zodia Gemeni sunt foarte sociabile, carismatice și distractive. Vor încerca să se împace cu fostul iubit chiar și după mai multe certuri și despărțiri, dar pentru că nu sunt niciodată sigure de motivul pentru care îl vor înapoi, relația are o abordare cald-rece. Însă atunci când sunt pregătite să lase totul în urmă, nici măcar nu îi vor verifica pe rețelele sociale.

Balanță – nu-i va arăta niciodată că este rănită

Balanțelor nu le plac confruntările, ceea ce este greu atunci când trebuie să se descurce cu o despărțire față în față. Va încerca să evite situația, însă odată ce s-a întâmplat, nu va arăta nimănui că suferă. Este actrița perfectă. Va zâmbi în continuare pentru a-și ascunde rănile și își va folosi carisma pentru a evita să producă o scenă nepotrivită. Când este pregătită să lase trecutul în urmă, va privi relația ca pe o lecție de viață.

Vărsător – preferă să-și trăiască viața și să nu țină ranchiună

Femeile Vărsător sunt independente și iubesc aventurile. Așa că, după o despărțire, nu va plânge prea mult, ba chiar va simți puțină libertate. Nu poate fi ținută într-o relație pentru o perioadă lungă de timp. Preferă să stea singură pentru că astfel își permite să rămână fidelă propriilor credințe. Își va dori chiar să rămână prietenă cu fostul iubit.

Rac – îl va bloca pe rețelele sociale

Racii știu când trebuie să încheie o relație. Asta nu înseamnă că nu va suferi în urma despărțirii, însă este foarte puternică și încrezătoare în propriile forțe. Chiar dacă îl va bloca pe rețelele sociale, nu îl va uita prea repede. S-ar putea întoarce la un moment dat la el, dar doar pentru a se asigura că decizia pe care a luat-o a fost cea corectă.

Scorpion – va plănui o întâlnire pentru a putea trece mai departe… sau pentru a-l recâștiga

Femeile Scorpion sunt dificile pentru că nu trec prea repede peste despărțire. Din perspectiva ei, a fost părăsită din cauza unor lucruri neclare, deci vrea să se asigure că situația nu rămâne confuză. Astfel va organiza o întâlnire cu fostul ei iubit, însă dacă acesta va refuza să meargă, este foarte probabil ca Racul să creeze un cont fals și să-i urmărească activitatea din social media. În unele cazuri, s-ar putea întreba dacă există vreo șansă de împăcare.

Pești – este atât de prietenoasă încât fostul ei iubit o vrea înapoi

Femeia Pești este incredibilă. Atât de modestă și de dispusă să ofere tuturor o a doua șansă. Este mult prea amabilă, iar capul îi este mereu în nori. De aceea, este foarte înțelegătoare când află că urmează să fie părăsită. Dacă el vrea să rămână prieteni, va accepta fără probleme. Odată ce trece peste relație și se vindecă, este foarte prietenoasă cu fostul iubit, ceea ce îl va face pe el să o vrea înapoi.

Distribuie articolul: