Săptămâna trecută actrița Olga Kurylenko a anunțat pe pagina ei de Instagram despre faptul că s-a infectat de COVID-19. De atunci, a mai trecut ceva vreme, iar ca urmăritorii ei să nu-și facă griji în legătura cu starea ei de sănătate, actrița a decis să revină cu noi informații despre cum luptă cu afecțiunea.

Câteva zile în urmă, vedeta filmului „Quantum of Solace”, a început să lupte cu virusul COVID -19. Pe pagina ei de Instagram aceasta a făcut o postare în care le-a povestit urmăritorilor că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vedeta avea febra peste 39 de grade.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Locked up at home after having tested positive for Coronavirus. I’ve actually been ill for almost a week now. Fever and fatigue are my main symptoms. Take care of yourself and do take this seriously! Сижу в изоляции дома с диагнозом Коронавирус. Уже почти неделю болею. Температура и слабость – мои основные симптомы. Будьте осторожны и принимайте это во всерьёз! #coronavirus #коронавирус

O postare distribuită de Olga Kurylenko (@olgakurylenkoofficial) pe

Cum a evoluat starea ei de sănătate, dar și ce tratament primește, a povestit chiar ea în cea mai recentă postare de pe Instagram.

„Astăzi mă simt mai bine! Febra a mai scăzut. La moment sunt la Londra. Ce tratament mi-au prescris? Niciun tratament! Mi-au spus doar să beau paracetamol în caz că am febra ridicată sau dacă mă confrunt cu dureri grave, exact asta am făcut.

Pentru ca să-mi mențin sistemul imunitar în formă iau următoarele vitamine: C, E, D, B5, Curcumin (Turmeric), Zinc. Dar atenție! Aceste vitamine nu te tratează de Coronavirus, ele pot doar ajuta sistemul imunitar să lupte cu virusul și infecția”, a scris Olga.

Actrița stă în carantină din momentul în care și-a aflat diagnosticul, iar ieșirile din casă le-a lăsat pentru când își va restabili sănătatea.

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Olga Kurylenko, infectată cu coronavirus. Actrița a recunoscut că de o săptămână luptă cu boala (Foto)