Olga Kurilenko este una dintre cele mai de succes actrițe ale momentului. Aceasta este cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în bondiana 007. Vedeta filmului „Quantum of Solace” a anunţat în această duminică pe Instagram despre faptul că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

„Stau „încuiată” în casă după ce am fost testată pozitiv cu Coronavirus. De fapt, sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra şi oboseala au fost principalele mele simptome. Aveţi grijă de voi şi luaţi în serios acest virus“, a scris vedeta publicând o fotografie de la fereastra casei sale, unde se află în carantină.

Actrița se alătură astfel unei liste în creştere de nume mari din industria de divertisment care au fost diagnosticate cu COVID-19 printre care Tom Hanks şi Rita Wilson şi Lucian Grainge, dar și şeful Universal Music, Lucian Grainge, acesta fiind spitalizat în weekend.

Actriţa s-a născut în Ucraina, dar și-a petrecut copilăria în Rusia, iar la 16 ani s-a mutat în Franța. Printre cele mai cunoscute filme cu Olga Kurylenko sunt „Quantum of Solace”, „Johnny English”, „Oblivion”, „Hitman”, etc.

Sursa: Instagram

Vezi și: Tom Hanks și soția acestuia, infectați cu coronavirus. Actorul a făcut anunțul pe Instagram (Foto)

Distribuie articolul: