Actorul Tom Hanks a anunţat că el și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu noul coronavirus, potrivit CNN. Acesta a publicat o fotografie pe rețelele sociale și a dezvăluit mai multe detalii despre cum au descoperit că lucrurile nu sunt în regulă.

Actorul din celebrul film „Forrest Gump”, Tom Hanks, împreună cu soția sa, actrița și cântăreața Rita Willson, și-a anunțat urmăritorii din mediul online că se afla în Australia, în momentul în care au fost testați.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi.

Ei bine, acum. Ce e de facut în continuare? Oficialii medicali au protocoale care trebuie respectate. Noi, Hanks „vom fi testați, supravegheați și izolați atât timp cât necesită sănătatea și siguranța publică. Vom ține lumea la curent. Aveți grijă de voi! Hanx!”, este mesajul actorului care însoțește o fotografie sugestivă, arătând o mănușă chirurgicală folosită și aruncată la gunoi.

Mai mulți colegi de breaslă a actorilor le-au lăsat mesaje de susținere, dar unul a fost deosebit și special, venind din partea actorului de comedie Marlon Wayans: „La naiba, Tom. Trebuie mereu să fii primul. Primul câștigător Emmy, primul câștigător Oscar, iar acum primul purtător de coronavirus la Hollywood! Trebuia eu să fiu acela. Fă-te bine, frate. Te iubesc enorm. Mă rog pentru tine și soția ta”

Sursa: Instagram

Distribuie articolul: