Astrologul Cristina Oxentii a realizat, pentru fiecare zodie în parte, prezicerile astrale în materie de dragoste pentru anul 2019. 

După ce ne-a dezvăluit ce ne așteaptă în luna decembrie, Cristina Oxentii vine cu o nouă prognoză astrală.

Iată cum stăm cu dragostea în 2019!

Noul an vine să ne aducă vești plăcute la capitolul emoțional, va fi un an mai cald și mai optimist din acest punct de vedere. Chiar dacă nu va fi totul ideal, Porcul Galben de Pământ va îmblânzi atmosfera dintre hulubașii proaspăt conectați și pe cei care se află în relații stabile. Tendința anului va fi de a solicita mai multă independență și libertate în cuplu. Cel mai important moment este faptul că vom fi impuși să ne adaptăm noului și schimbărilor care vor apărea în viața noastră.

Berbec

Urmează o perioadă mai relaxantă din punct de vedere emoțional, asta după ce ultimii ani ți-a întors pe dos viziunea asupra vieții de cuplu, ai adus împrospătări relației și ai depus eforturi considerabile pentru ați îmbunătăți comportamentul în acest sens. În 2019 vei descoperi lucruri noi și interesante alături de partener, veți experimenta împreună noile cunoștințe acumulate. Din primăvară încolo s-ar putea să ai călătorii spirituale alături de partenerul de viață ori vacanțe de neuitat.

Taur

Se pare că nativii născuți sub semnul Taurului vor avea parte de adrenalină și senzații tari pe plan amoros. Tranzitul planetei Uranus în semnul nașterii tale te face mai nerăbdător în cuplu, iar nervii ar putea ceda oricând. Păstrează echilibrul emoțional, dacă nu-ți doreșeti o despărțire subită. Vei avea ocazia să aduci un suflu proaspăt relațiilor personale și profesionale în care s-a instalat rutina. Va fi un an în care te vei redescoperi ca personalitate. Unii dintre voi vor decide brusc să facă pasul cel mare, alții vor pune punct și o vor lua de la capăt.

Gemeni

Nativii născuți sub semnul Gemenilor vor beneficia de auspicii astrale frumoase pe segmentul parteneriatelor. Se așteaptă să sporească numărul ofertelor profesionale și a contractelor semnate. Datorită lui Jupiter în Săgetător vei beneficia și de o atenție sporită din partea persoanelor de sex opus. În 2019 ai șanse reale să întâlnești sufletul pereche, dacă nu ai angajamente, iar ceilalți care sunt implicați în relații solide pot aduce îmbunătățiri vieții amoroase. Unii nativi își vor cunoaște sufletul pereche în depărtare, la distanță ori la studii.

Rac

În viața amoroasă lucrurile evoluează destul de lent, pe alocuri anevoios, cu obstacole serioase. Dacă relația va rezista testului timpului atunci aceasta va fi pentru mult timp înainte. Te vei afla mult timp în lumina reflectoarelor, la evenimente sociale și mondene. Relațiile amicale care nu mai sunt productive se vor rupe, iar în locul lor vor apărea oameni noi, originali, interesanți cu care vei petrece timpul liber. În 2019 vei avea tendința să te afișez public, să-ți afișezi viața personală și profesională pe rețelele de socializare.

Leu

În 2019 vei avea tendința să fii mai demonstrativ în raport cu persoana iubită, întâlnirile romantice vor fi la ordinea zilei, cu bezele și fluturi prin stomac. Vei fi atras de activități relaxante, ședințe de masaj și spa, distracții cu a doua jumătate, împreună cu cei mici poate. Unii dintre acești nativi vor reuși să reanimeze relațiile amoroase care au stagnat în ultima vreme, alții vor cunoaște omul visurilor lor și vor face pasul cel mare. S-ar putea să decizii că e timpul să devii părinte.

Fecioara

În noul an poți reanima atmosfera din cuplu, dar ține de competența ta să vii cu ceva absolut nou cu care să-ți surprinzi partenerul. Atmosfera din cămin se va menține caldă și armonioasă, relațiile de familie vor cunoaște îmbunătățiri semnificative. Mulți dintre voi vor face lucrări de reparație, veți schimba locul de trai ori poate lărgiți spațiul locativ. Alți nativi vor decide să treacă la casa lor, să plece de la casa părintească și să-și construiască propriul cămin.

Balanța

2019 te prinde mai mult pe drumuri, poate așa vei cunoaște pe cineva, daca încă nu ai pe nimeni. Cei care formează un cuplu solid, vor avea de întreprins mai multe drumuri pe la rude, în străinătate, în vacanțe, la studii. Unii nativi vor studia împreună cu partenerii lor o limbă străină ori un domeniu de interes general. Cei mai curajoși vor pregăti documentele de emigrare cu ființele dragi.

Scoprion

Din dorința de a avea mai multă libertate, drepturi și confort vei aduce schimbări în relația de cuplu. S-ar putea să te confrunți cu provocări în februarie – martie 2019, dar treptat lucrurile se vor aranja frumos, dacă vei da dovadă de înțelepciune. La început de an, la început de vară și de toamn[ă, va trebui să bagi mâna mai adânc în buzunare ca să-i mulțumești pe cei mai dragi inimii. Sfârșitul de an vine să aducă îmbunătățiri vieții tale amoroase și șanse reale de împăcare cu ființele dragi.

Săgetător

Anul 2019 vine cu oportunități frumoase pe plan relațional, cu condiția că și tu ești deschis să relaționezi. Nativii care au angajamente vor fi mai deschiși față de partener, vor fi dispuși să treacă la o nouă etapă în relația de cuplu. Dacă ești single poți îndrăzni să inviți la cină persoana care îți place de multă vreme,  ai toate șansele să faci pasul cel mare în viața ta. Se vor ivi ocazii frumoase de creștere personală. Evită să iei decizii importante în ianuarie, iunie, iulie și septembrie 2019.

Capricorn

Domeniul amoros e marcat de surprize în 2019, e ca și când ai sări cu parașuta în doi. Se prevede o perioadă cu fluturi prin stomac, dar și cu multe angajamente vis-a-vis de copii și ființa iubită. Va trebui să te responsabilizezi, să fii mai organizat și disciplinat în raport cu cei dragi. Se pare că va fi o schimbare radicală în raport cu educația copiilor și nepoților. S-ar putea să descoperi ocupații și pasiuni noi pe care să le practici cu cei mici ori cu a doua jumătate.

Vărsător

În 2019 vei fi axat pe activitățile sociale și mondene, acolo poți să găsești sufletul pereche. Vei avea tendița să afișezi viața profesională, dar și personală prin intermediul rețelelor de socializare. În noul an, patronul zodiei tale vrea să-ți schimbi viziunea cu privire la viața de familie, să construiești relații originale și prietenești cu apropiații. Se pare că vei aduce un suflu nou relațiilor amoroase și căminului tău, vorbim de schimbări de design, de comportament, de atitudine. Luna decembrie 2019 vine să-ți aducă bucurii la pachet, așa că sfârșitul de an încununează opera.

Pești

Domeniul sentimental nu se remarcă în mod special în 2019, asta ar însemna că lucrurile rămân stabile, fără urcușuri și coborâșuri. Ar fi bine să nu-ți pui mari speranțe în proiecte, idei și planuri utopice. Coboară cu picioarele pe pâmânt și fă-ți planuri pe care ești sigur că le poți îndeplini pe oricare segment al vieții tale.

Sursa foto: Facebook.com, Google.com

Vezi și: Prezicerile astrologului Cristina Oxentii, pentru perioada 08.11.2018 – 02.12.2019. Va fi un an mai bun pentru fiecare zodie