„Sharing is caring”, așa că vă povestesc și vouă despre jocul pe care l-am descoperit ieri. Ai de zdrobit figuri identice pe care trebuie să le aduni într-un rând. Așa acumulezi puncte.

E simplu, nu cere mare concentrare, nu e un joc la viteză, nu am cum să pierd. Ultima parte cred că îmi place cel mai mult. Închipuiți-vă că aveți de așteptat pe cineva și nu aveți o carte la voi sau vreți o pauză la muncă mai relaxantă decât o sesiune de bârfe la o țigară. De ieri, eu mă relaxez pe pagina domnita.md.

Dacă nu am laptopul în față, scot frumușel telefonul mobil, accesez pagina, iar acolo mă așteaptă zmeura, cireșele, piersicile și coacăza neagră. Încep a le muta dintr-o parte în alta, ca să am trei fructe sau pomușoare la fel într-un rând, ele se sparg, iar eu adun puncte. Tare mai relaxează. Iar partea bună este că distracția asta se răsplătește.

capture-20170707-120304

Intri într-un concurs cu 100 de premii după ce aduni 5 borcane cu dulceață. Sunt puse în joc kilograme de zahăr, un cântar de bucătărie, stickere și capace metalice pentru borcane. În sezonul conservelor prind tare bine. Detalii găsești pe domnita.md.

P