„Clubul Internațional al Femeilor din Moldova” va invită, duminică, 10 decembrie, începând cu ora 10:00, la Moldexpo, pavilionul nr.2, la „Târgul caritabil de iarnă”. În urma evenimentului, cinci beneficiari vor primi suport și asistență.


„Clubul Internațional al Femeilor din Moldova”, alături de reprezentanții corpului diplomatic de la noi organizează „Târgul caritabil de iarnă”, ajuns la cea de-a 21-a ediție. Obiectivul acestuia este de a colecta fonduri pentru proiectele locale, în special cele care au un impact pozitiv asupra femeilor și copiilor defavorizați. Din an în an, clubul adună deopotrivă comunități locale și internaționale pentru un schimb interactiv de cultură, artă, tradiție, muzică tradițională, dar și pentru a-și face cunoscută activitatea socială. Ambasade, organizații internaționale și locale, agenți economici și meșteri populari propun bucate, deserturi, băuturi, suvenire, lucruri handmade, picturi, haine, cărți, jucării la prețuri accesibile.

În cadrul evenimentului se organizează și o tombolă cu sute de premii, chiar super premii oferite de sponsori, parteneri și donatori, cum ar fi: bilete Avia, tablete, pachete spa ș.a. Banii colectați din donațiile tuturor participanților la eveniment, dar și banii obținuți din vânzările biletelor de intrare și a biletelor de la tombolă vor fi donați celor 5 beneficiari selectați în acest an de către comitetul de granturi din cadrul „Clubului Internațional al Femeilor din Moldova”:

Asociația copiilor născuți prematur „VITAE” – copii născuți prematur, spitalizați în secțiile de terapie intensivă.
Asociația Obștească „COPIII PLOII” – sprijinirea persoanelor diagnosticate cu boli genetice rare și autism în vederea îmbunătățirii calității vieții.
Fundația filantropică medico-sanitară „ANGELUS Moldova” – îmbunătăţirea calității vieţii bolnavilor de cancer şi alte maladii incurabile prin sprijin medical, social şi psiho-emoţional.
„Asociația Raională de Educare a Adulților Prutul de Sus” din Edineț – integrarea persoanelor cu nevoi speciale în societate și promovarea produselor handmade.
Centrul de caritate pentru refugiați (CCR) – oferă un adăpost liniștit refugiaților și solicitanților de azil.

La ediția precedentă a „Târgului caritabil de iarnă” s-au vândut peste 6000 de bilete și s-au colectat 30 000 $, pentru sprijinirea femeilor și copiilor vulnerabili de la noi.

Vezi și: Târg de caritate, organizat la Chișinău. Se vor aduna bani pentru a ajuta o tânără de 24 de ani, diagnosticată cu leucemie acută

Distribuie articolul: