Conform tradițiilor, în perioada sărbătorilor de iarnă, majoritatea localităților decorează o porțiune cu diverse luminițe, brad și personaje tematice. Nu este o noutate că la Orhei este unul dintre cele mai populare târguri. Să vedem pentru ce decorațiuni au optat autoritățile în acest an. 

În pofida faptului că e pandemie și au fost impuse anumite restricții, oamenii totuși sunt dornici de a petrece serile alături de copiii săi într-o lume paralelă, unde predomină atmosfera sărbătorilor. Cei mai entuziasmați sunt copiii, mai ales după ce văd sania lui Moș Crăciun, renii și alte decorațiuni imense iluminate în diverse culori.

Ca de obicei, s-a optat pentru cele mai populare culori: roșu, auriu și pe alocuri argintiu. În acest an, un lucru mai deosebit a fost instalația sub forma unei camere, fiind un fundal pentru fotografii, doar că accesul a fost restricționat din cauza pandemiei.

Ca și în anii precedenți, autoritățile au optat pentru decorarea celor mai importante artere din oraș. Acum, atmosfera de sărbători este dublu prezentă.