Un nou divorț zguduie lumea mondenă din Rusia. Sora mai mică a Verei Brejneva divorțează de soțul său după o relație de mai bine de 12 ani.

Victoria Galushka și producătorul Aleksandr Tsekalo au divorțat. Acest lucru a fost anunțat chiar de bărbat, acesta fiind jignit că noua sa iubită este numită de presa din Rusia, amantă, notează starhit.ru.

„Sunt oficial divorțat și liber. Iată de ce cuvântul amantă este nepotrivit și jignitor.  Eu și Darina ne iubim (n.r. noua iubită a acestuia), iar relația noastră a început demult. Suntem logodiți. Vom deveni o familie. Dragostea este unicul lucru căruia nu-i putem da prea mult. Asta nu eu am spus-o ci Henry Miller”, este mesajul bărbatului.

Aleksandr Tsekalo și sora mai mică a Verei Brejneva, Victoria Galushka au fost 12 ani într-o relație, fiind căsătoriți timp de 10 ani, cei doi având împreună doi copii.

Pentru Aleksandr acesta a fost al treilea mariaj, bărbatul fiind căsătorit anterior cu Lolita Mileavskaya, cu care fondase și un proiect muzical, făcând furori prin anii `90. Cei doi au avut o relație de 12 ani.

Foto: Google.com

Vezi și: Ksenia Sobchak divorțează? Aceasta ar fi petrecut noaptea dintre ani cu presupusul amant (Foto)