În presa din Rusia se zvonește că Ksenia Sobchak și Maxim Vitorgan nu mai formează un cuplu. Mai nou, femeia ar fi sărbătorit Revelionul împreună cu presupusul iubit.

Incredibil! „Ksenia Sobchak și Maxim Vitorgan divorțează!”, anunță tabloidele din Rusia. Se zvonește că cei doi nu mai formează de bună vreme un cuplu, iar dovezile ar fi că niciunul dintre soți nu mai poartă inelul de căsătorie pe deget, nu mai fac postări comune, nu pun poze comune, nu se adresează unul altuia și nu se mai etichetează pe rețelele de socializare așa cum o făceau înainte.

Mai nou, potrivit peopletalk.ru, Ksenia Sobchak ar fi petrecut noaptea dintre ani cu presupusul iubit, regizorul Konstantin Bogomolov, cu care ar avea o relație încă din vara acestui an. Ci doi și-au făcut împreună apariția la petrecerea de Revelion organizată de Agarov Estate, unde și-au împărțit tandrețuri și chiar s-au sărutat în văzul tuturor.

Niciunul dintre soți nu comentează zvonurile, deși, fiecare dintre ei au făcut câte cel puțin o postare care duce la gândul că ceea ce se scrie în presă ar fi adevărat.

Astfel Ksenia ar fi scris pe Instagram: „Nu vă amestecați. Nu judecați. Nu aveți niciun drept să schimbați pe cineva. Nu e treaba voastră. Trăi-ți-vă viața!”. Maxim la rândul lui a postat o imagine, internauții fiind convinși că acesta a făcut o aluzie la faptul că ar fi fost înșelat.

Ksenia Sobchak și Maxim Vitorgan sunt căsătoriți de cinci ani și au un băiețel de doi anișori, pe nume Platon. Konstantin Bogomolov a fost căsătorit cu actrița Daria Moroz, de care a divorțat în 2018.

Foto: Google.com

Distribuie articolul: