La sfârșitul lunii februarie cuplul de vedete, actorii Agata Muțeniețe și Pavel Priluchniy au făcut public faptul că intentează divorț. Din acel moment, în presa din Rusia s-a tot discutat acest subiect, iar Agata a făcut mai multe dezvăluiri despre relația lor în cadrul câtorva emisiuni.

După spusele Agatei, în cadrul unui interviu pentru Peopletalk.tv, motivul despărțirii ar fi faptul că cei doi au încetat să se mai înțeleagă unul pe altul, iar acest lucru nu le mai aduce fericire. „Am decis că ar fi corect să ne despărțim, pentru a rămâne în relații bune și a fi părinți buni pentru copiii noștri. Dorim să avem un divorț liniștit și să păstrăm respectul unul față de altul”.

Uite că la două săptămâni distanță, în seara zilei de 9 aprilie, între Agata și Pavel as-a iscat un conflict. Actrița a postat un video, de pe contul de Instagram al mamei sale în care apare vorbind despre ce s-a întâmplat. „Pandemia ni se dă greu. Scriu de pe contul mamei, deoarece Pasha mi-a luat telefonul și l-a aruncat afară. A ridicat mâna la mine și i-a făcut pe copii să plângă, nu este adecvat. Nu-l pot opri, pe timp de pandemie ne-a alungat din casă așa că mâine ne vom caza într-un apartament. Nu pot să nu plasez acest video, deoarece nu am o altă armă decât publicitatea”, mărturisește printre lacrimi Agata.

„Vă imaginați ce fel de om este Pasha?! Niciodată nu am dorit să fac public acest lucru, dar este unica mea armă. Dacă nu voi spune asta acum, lucrurile vor rămâne la fel, iar omul va fi din nou „normal” în fața celorlalți. Mai bine să fie așa. M-am săturat să-i tot ascund acțiunile. De vreo 10 zile nu se trezește, bea alcool în cantități enorme, cred că toxinele i-au invadat creierul. Cum s-ar zice: Salutări lui Geegun! Așa că țineți pumnii pentru noi. Sper să trecem cu bine peste asta”, încheie femeia.

Vedeți filmulețul publicat de actriță în video de mai jos:

Agata Muțeniețe și Pavel Priluchniy s-au căsătorit în 2011 și au împreună doi copii: Timofei și Mia. Pe 24 februarie cuplul a dezvăluit că urmează să divorțeze, de acte ocupându-se, Agata.

Din păcate, despărțirile nu sunt deloc ușoare, iar crizele de acest gen, nu fac decât să înrăutățească situația. Totuși, dragi femei, nu vă lăsați agresate de bărbați și cereți mereu ajutorul celor din jur. Nu toate căsniciile merită salvate.

Sursa: Instagram.com