Chiar dacă nu ea este fata care cântă „Chica Bomb” alături de Dan Bălan și, pe lângă toate, este o persoană care pune preț pe mâncarea bună, silueta solistei Tany Vander e un adevărat etalon. Ce forme a reușit să-și sculpteze la ai săi 27 de ani, vedeți mai jos.

Frumoasa interpretă are grijă să-și țină mereu la curent fanii cu activitățile importante din agenda sa zilnică. Anume din acest motiv publică, pe pagina sa de Instagram, meniuri după care se alimentează și activități fizice care o ajută să se mențină în formă, în ciuda programului încărcat.

ffb

Antrenamentele la sală, organizate pentru diferite grupuri de mușchi și combinate cu o alimentație pe care vedeta o respectă cu strictețe, au ajutat-o pe Tany Vander să obțină o formă fizică demnă de invidiat.

20246020_1741941712512519_2923461644409826947_n

Astăzi, vedeta a decis să-și împărtășească cel mai nou rezultat într-o fotografie împărtășită pe rețelele sociale. A pozat în lenjerie intimă, dând de înțeles că de multe ori, se mulțumește doar cu salate, chiar dacă inima îi cere pancakes și Nutella.

Amintim că recent, Tany a devenit și femeie de afaceri, lansându-și un restaurant în Capitală. Detalii, aici:

Tany Vander se lansează în afaceri. Tânăra interpretă și-a deschis un restaurant în Capitală

Foto: Instagram.com

Distribuie articolul: