Pentru ca o relație să înceapă sau să continue, atunci când este in impas, este mereu nevoie de cineva care să facă primul pas. Preluarea inițiativei nu este o problemă pentru zodiile din lista noastră.

Iată care sunt cele mai îndrăznețe 6 zodii, potrivit andreearaicu.ro.

Capricorn

Capricornii nu obișnuiesc să aștepte pe cineva să se apropie de ei. Oamenii din această zodie tind să-și dea seama de la prima vedere dacă îi interesează cineva, așa că nu le place să piardă timpul. Dacă un Capricorn e atras de tine, vei afla imediat.

Săgetător

Săgetătorului îi place să vâneze, dar știe și că trebuie să înceapă cineva. Așa că începe să facă niște glume și aluzii care unora le pot părea subtile, dar dacă petreci destul timp cu un Săgetător, vei observa că în scurt timp devine mai îndrăzneț. Această zodie are o legătură naturală cu mulți oameni și nu-i place să piardă nicio ocazie, astfel că nu ezită să facă primul pas dacă este interesat de o relație.

Berbec

Îi place să se arunce cu capul înainte în orice situație și o va face și dacă este interesat de cineva. Personalitatea sa entuziastă îi permite să facă prima mutare fără să pară disperat. Berbecul refuză să stea și să dea târcoale cuiva – preferă, în schimb, să înfrunte viața și să-și încerce șansa.

Leu

Leul poate acționa în ambele sensuri – îi place să fie curtat, dar vrea, totodată, să obțină ceea ce își dorește. El face primul pas și se așteaptă să fie urmat. Dacă este atras de cineva, are grijă că acea persoană să-și dea seama de asta.

Taur

Poate părea o zodie rezervată, dar Taurul nu se teme să abordeze o persoană de care este atras. Totuși, nu este genul care să se implice și să iasă în evidență. Taurul își ia un răgaz ca să se asigure că dacă face acest pas, este cel corect. Când ajunge la concluzia că persoana urmărită merită timpul și efortul, atunci ia inițiativa.

Gemeni

Gemenii nu se tem să stabilească o legătură cu cineva, dacă acest cineva împlinește criteriile lor. Pot acționa pe loc dacă persoana cu care discută îi interesează. Nu se tem să flirteze sau chiar să ceară o întâlnire, sperând că poate va ieși ceva de durată din asta.

Gemenii tind, însă, să înceapă unele lucruri fără să se mai ocupe și de continuare, așa că va trebui să ții ritmul dacă vrei că situația să avanseze.

Sursa: andreearaicu.ro.

Foto: Instagram / Doina Ciobanu

Citește și: Unii nativi își vor găsi jumătatea în februarie 2021. Previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte, oferite de Sergiu Iordachi