Ți s-a întâmplat să te uiți la ceas și să vezi 12:12, 07:07 sau 22:22? Dacă crezi în horoscop, trebuie să știi ce înseamnă asta pentru fiecare zodie. 

Cu siguranță fiecare univers trimite semnale, nu-i așa? Vezi ce semnale ai tu. Deci, află din acest articol care este ora ta norocoasă în funcție de zodie

Berbec

 01:01 este ora ta în oglindă norocoasă. Dacă vezi în mod repetat acest număr înseamnă că cineva este îndrăgostit de tine.

Taur

 Numărul norocos în oglindă este 19:19. Dacă vezi des acest număr trebuie să știi că universul îți cere să gândești mai mult deciziile pe care vrei să le iei, pentru ca situația să fie în favoarea ta.

Gemeni

 23:23 este ora norocoasă în oglindă. Acest număr simbolizează pentru nativii Gemeni călătoria. Dacă îl vezi des înseamnă că este vremea să îți iei o vacanță.

Rac

 Ora ta norocoasă este 00:00. Înseamnă că dacă ești într-o situație dificilă e momentul să o iei de la capăt, fără să disperi. Este ora care îți aduce pace și calm.

Leu

Ora 10:10 reprezintă numărul tău norocos. Potrivit numerologiei, această oră reprezintă pentru tine fericirea și averea, scrie panoramaweb.com.

Fecioară

06:06 este ora care reprezintă pentru tine iubirea de sine și pacea interioară. De fiecare dată când o vezi amintește-ți că ai mult talent și nu trebuie să te judeci în funcție de greșeli.

Balanță

Numărul tău norocoasă în oglindă este 11:11. Atunci când îl vezi pe ceas, la televizor sau pe stradă, trebuie să îți pui o dorință. Potrivit astrologiei, sigur se va împlini.

Scorpion

Ora norocoasă în oglindă este 21:21. Reprezintă faptul că lucruri minunate sunt pe cale să ți se întâmple.

Săgetător

18:18 este numărul pe care dacă îl vezi, trebuie să știi că te v ajuta să îți îmbunătățești comunicarea cu familia și partenerul de viață.

Capricorn

Când vezi ora 15:15 trebuie să știi că fosta iubire se gândește la tine. Dacă o să îl vezi mai des înseamnă că nu te poate scoate din minte și poate este un semn că vă mai dați o șansă.

Vărsător

09:09 este ora în oglindă norocoasă. Aceasta îți spune că e vremea să iei o pauză și să te bucuri de lucrurile mici care te fac să zâmbești.

Pești

Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate și vezi ora 04:04 înseamnă că vei fi bine, iar starea ta de sănătate își va reveni în curând.

Tu crezi în horoscop?

Sursa: panoramaweb.com

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: