Puțini sunt cei care reușesc  păstreze o relație bună după o despărțire. Cele mai mari șanse le au aceste zodii.

Acolo unde mulți dau greș, câteva zodii se descurcă foarte bine: știu cum să comunice și cum să-i transmită fostului partener că merită să rămână prieteni și că vor avea numai de câștigat din asta.

Nu consideri  trebuie  fii legată de o persoană și încerci ți menții relațiile la un nivel destul de lejer. Când acestea ies din cadrul fixat de tinecauți ca lucrurile  nu devină prea serioase. Dacă partenerul vrea astaîi propui  rămâneți prieteni. Iar tu știi cel mai bine cum -l convingi  e mai bine așa.

Gemeni

Știi cum să păstrezi legătură cu oamenii, chiar dacă nu-ți dorești mereu acest lucru. După o despărțire, continui să interacționezi din când în când cu fostul partener. Te bucuri de noi experiențe, dar îți place să rămâi legată și de cele vechi.Știi cum să păstrezi legătură cu oamenii, chiar dacă nu-ți dorești mereu acest lucru.

Balanță

E foarte posibil ca după o despărțire să fii cea care întreabă „Putem să rămânem prieteni?”. Inițial faci un pas înapoi după ce relația se termină, dar nu trece mult până când reiei legătură cu fostul partener. Îți amintești toate momentele bune pe care le-ați trăit împreună și îți dorești că el să facă în continuare parte din viață ta.

Vărsător

Oamenii subestimează deseori cât de importantă este pentru tine prietenia. De obicei eviți relațiile romantice cu persoane la care ții mult, fiindcă nu vrei să distrugi o prietenie. Totuși, dacă pui capăt unei relații, această decizie se bazează pe amiciție, așa că nu-i de mirare că în grupul tău de prieteni se numără câțiva foști parteneri.

Pești

Ți-e greu să te rupi total de cel cu care ai avut o relație pentru că îți amintești toate momentele frumoase și detești gândul că le vei pierde. În plus, te temi că despărțirea e o decizie greșită și preferi să păstrezi o legătură cu el, în caz că amândoi veți dori să fiți din nou împreună în viitor.

Rac

Ți-e greu  pui capăt unei relații. O parte din tine vrea  se rupă în întregime de celălalt pentru a pune capăt suferinței, dar poți face asta pe termen lung. Îți pasă de cei pe care îi iubești și asta nu dispare cât ai bate din palme. Îi spui fostului  ești mereu disponibilă dacă are nevoie de cineva cu care  vorbească, iar el chiar te ascultă, ceea ce duce la formarea unei prietenii neașteptate.

Sursa: Andreearaicu.ro

Distribuie articolul: