Relația la distanță nu este o noutate pentru moldoveni, iar starea de urgență din cauza pandemiei, în care se află omenirea nu face decât să rărească și mai mult vizitele spre țările în care locuiesc sau muncesc persoanele dragi. Uite că sunt zodii care fac față acestei situații, dar sunt nativi cărora le este aproape imposibil să reziste.

Deși încearcă din răsputeri să reziste, unele zodii sunt practic incapabile să treacă peste senzația de depărtare, scrie Thought Catalog. Iata cine sunt cei care au are cele mai mari probleme în relația la distanță.

Rac

Nativul din această zodie face tot ce poate, dar nu rezistă mult timp departe de persoana pe care o iubește. În cele din urmă, acceptă să se sacrifice de dragul omului la care țin atât de mult, dar are momente în care simte că se sufocă fără dragostea lui. Îi trimite mesaje și daruri că să-i arate celuilalt cât de mult îl iubește, dar cel mai mult ar dori să fie împreună. Singurul lucru care îl face să meargă mai departe este faptul că chiar iubește din tot sufletul acea persoană. Însă de multe ori asta nu e suficient pentru a anula depărtarea.

Balanță

Îi place să fie cu cineva care îi oferă echilibru și e compatibil cu energia să. Îi place să facă lucruri împreună și să aibă alături pe cineva. Așa că e normal să sufere dacă persoană iubita este departe, mai ales dacă aceasta are alt program. Nu se simte în siguranță decât atunci când omul pe care îl iubește este alături.

Leu

Leii sunt siguri pe ei, dar asta nu înseamnă că le e ușor. Le place să-și trăiască viața zgomotos și fără inhibiții, dar își doresc și să aibă alături pe cineva cu care pot împărtăși fiecare moment. Deși tehnologia poate suplini distanța fizică, nu este o soluție mulțumitoare pentru un Leu. Nativul din această zodie rămâne devotat și își arată afecțiunea față de partener, însă se îndoiește că relația poate dura la nesfârșit când depărtarea este tot mai apăsătoare.

Scorpion

Această zodie are nevoie de un sentiment puternic de siguranță și încredere pentru a se avânta într-o relație, iar depărtarea îi pune rezistența la încercare. Dacă nu are destul timp pentru a stabili o încredere solidă în partener, este greu de crezut că va rămâne devotată acestei relații. Încearcă să-și dea silința și să spere la ceva mai bun, dar ajunge să se aștepte la ce e mai rău.

Taur

Taurul nu se descurcă cu o relație la distanță pentru că vrea un partener care să-i fie alături cât mai mult timp posibil. Îi este greu să renunțe la rutina lui și vrea ca persoana iubită să-i fie aproape în viața de zi cu zi. Taurul își dă silința să facă relația să meargă, dar salvarea acesteia se va dovedi o provocare constantă pentru el.

Sursa: Andreearaicu.com

Foto: Pexels.com

Citește și: Horoscop noiembrie 2020. Astrologul Sergiu Iordachi, pentru Gemeni: „Nativii ar trebui să acorde mai mult timp partenerului” 

Distribuie articolul: