După o perioadă lungă de relație, cuplurile tind să dezvolte o dependență față de partener și ajung să creadă că unele lucruri nu mai pot fi făcute altfel decât împreună și niciodată pe cont propriu. Potrivit eva.ro, la fel se poate întâmpla și pe plan profesional. 

Există oameni care nu vor accepta ajutorul altora. Aceștia sunt cei care conduc, care își cară toate pungile, folosesc propria cheie pentru a deschide ușa în timp ce își echilibrează pungile și, dacă cineva se oferă să îi ajute, îi resping. Ceilalți se bazează foarte mult pe cei din jurul lor: partener de viață, colegi, familie și prieteni. Unii dintre ei practic fug de orice responsabilitate și se bazează complet pe ajutorul și sprijinul celorlalți, oricât de nesimnificativă ar fi sarcina respectivă.

Fecioară

Nimeni nu își pune baza în alții mai mult decât o Fecioară. Într-un fel, atunci când vine la tine să îți ceară ceva, vei fi fericit să o ajuți.

De ce? Pentru că, din anumite motive, Fecioara tinde să fie foarte, foarte iubitoare cu cei care o susțin. Este ciudat să crezi că semnul perfecțiunii ar dori ajutor din partea altcuiva, însă, din fericire, nevoia ei de a fi perfectă nu necesită să fii perfect și tu.

Leu

Leul dorește atenție și prosperă astfel, de aceea trebuie să fii acolo. Nu există spectacol fără audiență, iar tu ești publicului lui. Leul se bazează pe tine pentru a face legăturile. Nu îți va cere bani sau să faci ceva în locul lui. Îți va cere să fii prezent, să fii acolo pentru el și să îi îl asiguri că totul va fi în regulă. În principal, are nevoie de sprijin emoțional din partea ta.

Rac

Racul nu consideră că se bazează pe alții, el crede că îi implică pe alții și le oferă posibilitatea de a se face utili. Racul este o persoană prietenoasă, își dorește ca toată lumea să facă parte din afacerile și planurile sale și e în natura lui să ceară ajutor, fără ezitare.

Racul nu crede că profită de tine, el crede că îți oferă șansa de a trăi o experiență nouă care te va ajuta în viață.

Taur

Deși Taurul este un semn hotărât, puternic și cu o gândire independentă și creativă, acesta este și un semn foarte vulnerabil și sensibil. Are nevoie de aprobare și asistență în aproape tot ce face, fie că este vorba de carieră sau de dragoste. Nu are nicio jenă să ceară ajutor și, deși ar prefera să o facă singur, are tendința de a cere și a doua părere, sfaturi și un nou mod de a face lucrurile. Se bazează foarte mult pe familie pentru sfaturi de încredere.

Vărsător

Vărsătorului îi este frică de singurătate, așa că ar face orice pentru a avea pe cineva în jurul lui. Vărsătorul se bazează foarte mult pe cei care le pot obține lucruri gratuite, cum ar fi invitații la spectacol sau alte astfel de beneficii. Adevărata problemă este că Vărsătorul nu arată niciodată recunoștință: ia de la prieteni și nu spune niciodată mulțumesc. Acest semn detestă dependența, dar este cel mai dependent dintre toate.

Sursa: eva.ro

Foto: Pexels.com

Distribuie articolul: