După accidentul tragic din 9 octombrie, Xenia Sobchak a făcut declarații video în premieră, în cadrul emisiunii „Andrei Malahov, emisie directă”. Vedeta a dezvăluit cum s-a simțit în acel moment și cum o afectează atacurile virtuale.

„Am scris de mai multe ori despre cum s-a întâmplat totul. Nu am nimic de adăugat aici. Mai mult, protocoalele conversațiilor cu anchetatorii într-un mod de neînțeles se dovedesc imediat a fi în mâinile jurnaliștilor. Se încearcă în diferite moduri să mă prindă mințind. Nu mă veți putea prinde, pentru că nu există nicio minciună. Nu am nimic de ascuns”, a spus prezentatoarea cu vocea stinsă.

Detalii despre accident: Xenia Sobchak a nimerit într-un grav accident rutier: O persoană a decedat. Mesajul jurnalistei (Video)

Xenia Sobchak a mai adăugat că haterii, încearcă din răsputeri să găsească motive pentru a o învinui de orice. „Există un lucru pe care aș dori să îl discut mai în detaliu. Datorită faptului că nu sunt o persoană foarte plăcută de mulți oameni, după care se atrage o faimă scandaloasă, din anumite motive oamenilor li se pare că nu mi se poate întâmpla nimic rău. Nu pot nimeri într-un accident, nu mă pot speria, nu mă pot pierde. Nu pot fi speriată sau rănită. Am leșinat, îmi era greață și îmi vuia capul. Mi s-a părut că a trecut mult timp. Înțeleg perfect că este o prostie în comparație cu moartea și rănile persoanelor. Ce aș fi putut face? Nu sunt medic, nu sunt salvator. A fost chemată o ambulanță și am pus întrebarea despre asta. Nu înțeleg cum aș fi putut ajuta pe cineva în starea în care eram. Dar acum fac tot ce este în puterile mele ca să-i ajut pe apropiații celor ce au suferit nu cu cuvintele, ci cu acțiunea”.

Amintim că accidentul a avut loc în seara zilei de 9 octombrie, în regiunea Sochi. Xenia Sobchak era pasagera autoturismului Mercedes S500 care a ieșit pe contrasens și a lovit din plin un Volkswagen. În urma acestui accident a decedat o persoană, iar alte două au fost grav rănite.

Citește și: Șoferul Xeniei Sobchak, despre accidentul rutier: „S-a comportat ciudat. Era într-o stare… pierdută”

Distribuie articolul: