Accidentul rutier în care a fost implicată Xenia Sobchak în seara zilei de 9 octombrie, este intens discutat pe portalurile media și la posturile TV din Rusia (și nu doar). Astfel, nu e de mirare că tragedia a devenit subiectul emisiunii „Andrei Malahov, emisie directă”.

Astfel, în cadrul emisiunii a avut loc o discuție în direct cu șoferul care a dus-o pe Xenia Sobchak la aeroport, după accidentul rutier, lucru confirmat de jurnalistă în poveștile de pe Instagram. Rustam a dezvăluit că a fost prima persoană care a ajuns la locul accidentului:

„Încă nu era nimeni, am fugit la Volkswagen … Șoferul stătea întins pe asfalt și striga să nu-l atingă nimeni. A cerut doar să i se îndrepte picioarele”.

Tot Rustam a fost persoana care a telefonat la 112, fiind ulterior apelat de poliție și ambulanță pentru a stabili locul accidentului. După ce bărbatul s-a asigurat că toate serviciile vor ajunge în curând la fața locului și vor ajuta victimele, el a dus-o pe Xenia Sobchak și asistenții săi la aeroport.

Potrivit acestuia, prezentatoarea, în vârstă de 39 de ani, s-a comportat ciudat, era clar că nu era pe deplin conștientă de ceea ce se întâmpla. „Era într-o stare… pierdută, deoarece a primit mai multe traumatisme. Mai întâi a cerut apă, apoi a întrebat dacă am ceva pentru dureri de cap. Aveam apă, dar nu și analgezice”, a spus Rustam în cadrul emisiunii.

După tragicul accident, publicul a fost împărțit în două tabere. Unii o învinovățesc pe Sobchak și spun că ea a fost cea care a fost de vină pentru tragedie, se presupune că vedeta TV l-ar fi îndemnat pe șofer să apese acceleratorul pentru că întârzia la avion. De asemenea, i se reproșează că a părăsit locul accidentului și că nu a ajutat victimele. Xenia însă se justifică, menționând că a primit mai multe traume și că nu putea face nimic pentru victime la locul accidentului.

Amintim că în urma acestuia a decedat, Ekaterina Tarasova, iar ceilalți doi, pasagera și șoferul Volkswagen-ului au fost grav răniți și sunt tratați la spital. Xenia le oferă orice ajutor de care ar putea avea nevoie.

Citește mai multe despre tragedie: Xenia Sobchak a nimerit într-un grav accident rutier: O persoană a decedat. Mesajul jurnalistei (Video)

Sursa: starhit.ru