Celebritățile de la Hollywood au fost întotdeauna un exemplu că poți să arăți bine la orice vârstă, dacă adopți un ritual de îngrijire strict. Actrițele, la fel ca toate femeile, apelează la multe trucuri pentru a-și păstra pielea perfectă. Halle Berry, Jessica Alba, Penelope Cruz și alte celebrități au dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a-și menține frumusețea. 

Penelope Cruz

Foto: instagram/penelopecruzoficial

Potrivit actriței, singurul și cel mai bun sfat pe care l-a primit de la mama ei a fost să mănânce întotdeauna sănătos. De asemenea, actrița alege să se odihnească suficient.

Jennifer Aniston

Foto: instagram/ geniferaniston

Care e motivul pentru care Jennifer Aniston n-a îmbătrânit deloc de când i-a dat viață lui Rachel Green? Ei bine, aceasta apelează frecvent la tratamente faciale și la masaje: „Reprezintă o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta pielea și nu te vor face să arăți niciodată ca o roșie decojită”, spune actrița.

Halle Berry

Foto: instagram/ halle berry

Halle Berry este adepta machiajului discret, însă, înainte de a și-l aplica, ea-și pregătește tenul cu apă de trandafiri, pe care o lasă să intre în piele.

Mă ajută să-mi păstrez machiajul proaspăt și mă simt mai tânără, mai fresh”, mărturisește actrița.

Salma Hayek

Foto: instagram/ Salama HayekPinault

Celebra actriță recunoaște că secretul pielii lipsite de imperfecțiuni este să se demachieze în fiecare seară.

Niciodată nu merg la somn fără să nu mă spăl pe față. Niciodată în viața mea. Indiferent că sunt obosită, bolnavă ori amețită. Poate uit să-mi dau jos rochia, bijuteriile, însă nu machiajul”, spune actrița.

Olivia Wilde

Foto: instagram/ Olivia Wilde

Recunoscută pentru frumusețea sa debordantă, Olivia Wilde a mărturisit că folosește un ser cu vitamina C, pe care-l aplică de câteva ori pe săptămână, dar și un ulei de hidratare, cu care se dă în fiecare dimineață și seară.

Mama mea întotdeauna îmi spunea să mănânc sănătos și să mă odihnesc. Îmi amintesc cum îmi spunea să mănânc legume și să merg la somn. Mă enerva să aud toate aceste lucruri, dar acum, fiind și eu mamă, mă aud frecvent spunând aceleași lucruri”, mărturisea actrița pentru InStyle.

Sursa: peroz.ro

Distribuie articolul: