Lumea contemporană solicită eforturi din partea sexului frumos. Fiecare femeie încearcă să-și contureze calitățile și să-și ascundă neajunsurile. Care sunt regulile contemporane a unei femei îngrijite?

Regula 1: Părul curat-cheia succesului

Părul murdar era în vogă doar în secolul al XVIII, când turnurile din păr era considerate un trend. Aceste ecosisteme se țineau câteva luni și nu aveau nevoie de niciun fel de îngrijire. Astăzi mătreața și părul gras este semn de prost gust. Dacă bunica îți spune că nu e bine să-ți speli părul în fiecare zi , iar tu îl ai gras în fiecare zi, puțin probabil că aceasta este o regulă bună.

Regula 2: ai grijă de fața ta

Fața este cartea de vizită a fiecărui om, iar îngrijirea ei necesită timp, puteri și bani.

În primul rând ai grijă câtă cosmetică decorativă pui pe față.  În al doilea rând nu face prea multe mimici. Cu cât mai puțin vei încreți fruntea când îți dau genele cu rimel, cu atât mai bine vei arăta în viitor. Încearcă să faci masaj la față pentru a scăpa de ridurile de mimică.

Regula 3: mare atenție la unghii

Unghiile curate și îngrijite sunt un plus pentru orice față. Și nu vorbim aici doar despre extensii. Ele pot fi și vopsite frumos. Unghiile lungi nu se bucură de prea multă popularitate în rândul bărbaților, și nu sunt comode în viața reală.

Regula 4: scapă de hainele cu printuri

Dacă vrei să fii considerată o femeie stilată și serioasă, nu apela nici într-un caz la articolele vestimentare cu animal-print. Chiar dacă vei avea o față și niște mâini îngrijite, printurile te vor face să arăți vulgar.

Regula 5: poartă tocuri

Alege-ți lungimea optimă a hainelor și o pereche de pantofi comozi. Vei arăta mai bine, iar picioarele tale vor părea mai lungi.

Regula 6: alege-ți corect parfumul

Mirosul care te însoțește de acasă până la locul de muncă este capabil să-i facă pe oamenii din jur să leșine. Parfumul este un lucru minunat, care te ajută să ai încredere în tine și să atragi bărbații. Dar dacă ești amatoare de arome dulci, încearcă să le folosești în cantități cât mai mici. Ține minte că trăiești în societate. Regulile unei femei îngrijite presupun arome ușoare și plăcute.

Regula 7: fii sigură pe tine și zâmbește

Un zâmbet frumos este capabil să cucerească toți bărbații și să ofere o bună dispoziție prietenilor și celor apropiați. Dinții nu trebuie să strălucească ca briliantele, dar trebuie să fie drepți și curați. Și respirația proaspătă este un factor important.

Dacă e să fii îngrijită fii până la vârful picioarelor. Îmbracă-te decent, dar cu gust, fugi de culorile provocatoare, ai grijă de părul tău, de față și de mâini, mergi regulat la stomatolog și bea ceai verde. Așa vei arăta ca o prințesă și cei din jur te vor admira. Regulile unei femei îngrijite presupun o grijă elementară de sine, sănătate și dispoziție bună!

 

 

Distribuie articolul: