Dacă ai încercat, până acum, tot felul de remedii contra pistruilor și nu ai reușit încă să scapi de ei, fii pe pace. Se pare că industria beauty a început să promoveze cu îndrăzneală pete pigmentare false, care, în mod natural, apar în special pe tenul persoanelor blonde și roșcate. Există, chiar, produse cosmetice care pot reproduce, pe față, forma și culoarea pistruilor.

Persoanele care nu au fost dotate niciodată cu pistrui, pot folosi, acum, Fake Freckles – noul produs cosmetic, care imită perfect pistruii naturali. Acest produs a devenit extrem de popular în special în ultima vreme, când pistruii au început să fie considerați drept „atributele” estetice care întineresc și conferă senzația de prospețime.

2EA5007C00000578-0-image-a-4_1448037984140

Autoarea care a conceput pistruii falși se numește Remi Brixton. Invenția tinerei este alcătuită din stickere care pot fi aplicate în zona dorită a feței, acolo unde apar sau, mai bine, sunt aplicați pistruii artificiali.

Cel mai mare avantaj al pistruilor falși este că se pot curăța, posedă formă și culoare naturală și pot fi aplicați oriunde își dorește „purtătoarea”. Pistruii falși durează cam 48 de ore, după care, pot fi spălați.

 

Distribuie articolul: