Zilnic primim multe mesaje. Sunteți comentatorii noștri fideli și furnizorii de informații dintre cele mai diverse. De la voi aflăm dacă am scăpat o literă sau dacă cineva a mai divorțat prin târg. Unele mesaje însă sunt foarte personale, cititorii confundând pagina revistei cu cea a persoanei sau produsului despre care scriem.

Și în 2020 inbox-ul nostru a fost plin, mai cu seamă că pandemia ne-a făcut să stăm mai mult pe acasă, mai mult pe internet, consumând diverse informații. De la cereri de programare la diverși specialiști și până la întrebări despre costul unor produse – mesajele venite pe paginile EA.md de la facebook și Instagram sunt de-a dreptul interesante.

Intrați, nu vă rușinați

Unii cititori ne propun personaje deosebite pentru materialele noastre și le suntem foarte recunoscători pentru aceasta. Alții se autopropun și îi felicităm pentru îndrăzneală. Și în 2021 îi îndemnăm: „Bate și ți se va deschide”.

Atenție de unde vă informați

Unele mesaje înțelegem că sunt trimise rapid și din necunoștință de cauză. Le răspundem oamenilor care ne cer prețuri sau consultații că noi suntem o sursă de informare doar, o revistă pentru femei. Apropo, atenție mare de unde vă informați, ce știri deschideți, ce declarații credeți și ce surse de informații citiți zilnic.

Vă mulțumim că ne ajutați

… să creștem sau să fim mai atente. Să ne corectăm sau, din contra, să înțelegem că suntem „pe calea cea dreaptă”. Doar prin mesajele voastre știm ce credeți, cum percepeți materialele noastre și cum devenim mai buni, împreună.

Iar în final, recunoaștem: „Tare ne sunt dragi mesajele voastre de apreciere și gândurile pozitive!”

Vezi și: Retrospectiva 2020 pe EA.md: Provocarea a fost să devenim mai independente, să ne păstrăm speranța și creativitatea (Video)