Comunicarea într-un cuplu este cheia menținerii unei relații mereu vii și atractive. Împărtășind emoțiile și sentimentele, bucuriile și nemulțumirile, facem ca relația noastră să evolueze sau îi cauzăm daune. Direcția o dăm chiar noi. Am selectat pentru tine câteva tipuri de mesaje pe care îți recomandăm să eviți a le transmite partenerului tău.

„Distrează-mă”

Trimițând mesaje de genul: „ce mai faci”, „spune-mi despre tine”, trebuie să fii sigură că bărbatul este deja foarte interesat de tine. Dacă nu ești pe deplin sigură de aceasta, un astfel de mesaj poate reduce din atractivitate: îi va părea că a fost forțat să investească într-o relație. În plus, tu vei da impresia unei fate plictisite.

Scuzele care te acuză

Dacă omul pe care tocmai l-ai întâlnit nu îți răspunde la întrebări prea repede, nu își face concluzii pripite. Poate pur și simplu este ocupat și nu vede mesajele tale. Nu căuta motive și lasă-l să vrea singur să ți le spună. Astfel vei înțelege dacă cere scuze sau se scuză pentru ceva. Până la urmă, scuzele sunt cele care acuză, iar tu nu vrei să fii mama sau profesoara, nu?

Fotografii prea sincere

Aceasta este o mișcare puternică pentru a-l atrage. Însă ai grijă la imaginea pe care o vei crea în fața lui – pozele „prea sincere” te fac să devii o femeie pentru sex, ocazională sau cu care te poți doar distra. Să nu te mire propunerile indecente sau întrebările indiscrete după asemenea imagini.

Mesaje interminabile

Cu cât mai mult text, cu atât cheltuiți mai mult timp și energie și cu atât mai clar că interesul tău excesiv pentru această relație. Insistența exagerată sau mesajele prea lungi pot scădea din imaginea și valoarea ta în ochii lui. Cu cât ești mai simplă în comunicare, cu atât mai bine pentru tine. Și cu atât mai puține greșeli de remediat ulterior.

Mesaje educative

Un bărbat trăiește pentru el însuși și nici măcar nu bănuiește că asta poate pe cineva să supere sau să deranjeze. Totul, până apare o femeie, gata să-l scoată la lumină. Nu-i trimite niciodată linkuri către articole și cărți educaționale. Vei fi percepută ca o mamă sau profesoară și nu ca iubită. Pentru că tuturor le place să învețe, dar nu să fie educați. Când forțezi nota cu un bărbat, puțin probabil ca el să caute să se îngrădească.

Distribuie articolul: