„Prietene dragi, bine v-am găsit. Și spun prietene pentru că voi ne-ați fost alături de noi și în acest an – al zecelea EA.md. Vă mulțumim pentru asta. Vă mulțumim pentru implicarea și activismul de care dați dovadă în absolut fiecare material pe care îl creăm pentru voi. 

Am fost alături în acest an de toate femeile care ne citesc, am fost alături prin campanii deosebite și am făcut o retrospectivă a ceea ce vă doreați voi atunci când v-am întrebat la 9 ani de EA.md. Am făcut și noi planuri, la fel ca toată lumea, la început de an 2020 și ni-l imaginam perfect. Aveam foarte bine conturate planurile, ideile, dar și cifrele la care vrem să ajungem. Și nouă ne-a dat anul acesta peste cap toate planurile.
Provocarea a fost să rămânem unite, chiar și la distanță. Provocarea a fost să ne descurcăm, să devenim mai independente, să ne păstrăm speranța și creativitatea. Am „născut” proiecte noi sperăm că, măcar atâtica ne-a reușit, asta pentru că pe partea de vânzări și cifre, când nu ne reușea, ziceam că se poate încă un pic. Și am putut.
Să ajungem la final de an, al zecelea an EA.md, cu rezultate frumoase, cu cifre care au depășit și rezultatele noastre, dar și cu întreaga echipă în forță – mai pregătită ca niciodată să înfrunte orice provocare, a vieții și a online-ului.

Interviuri LIVE, de la distanță, proiecte filmate acasă, cu lumina de afară și resurse puține – asta ne-a învățat acest an, dar și să valorificăm ceea ce avem noi mai prețios:

#AplaudămEroii – campanie dedicată celor care luptă cu COVID-19 în linia întâi
#ProfesoriCOOL – campanie dedicată dascălilor din toată Republica
Interviuri LIVE, de acasă, de la distanță – în siguranță
Episoade noi #BeautyFactory, dedicate procedurilor, înfrumusețării și întreținerii acasă
Proiecte nou VIDEO – #ProbaCulinară cu rețete rapide și savuroase
Proiect nou de FotoReportaje din diferite locații interesante
Proiect nou FOTO culinar, cu rețete testate și apetisante
Proiect nou cu Interviuri LIVE pe Instagram
Ediții noi ale interviurilor #DupăCortină – și mai creative
#10yearschallenge la 10 ani de EA.md

Vă mulțumim că ne-ați citit, că ne-ați deschis cel puțin articolele, că v-ați inspirat din ele, că ați comentat sau că ne-ați criticat – fiecare dintre ele ne fac să creștem, să fim mai buni, cu fiecare literă scrisă pe site. Vă datorăm aceste rezultate. Și vă dorim în 2021 așa cum vi-l doriți pentru familiile voastre și cei apropiați. Rămâneși conectați pe EA.md.
La mulți ani!

Nadia Darie, editoare șefă EA.md