„Am visat la un tată adevărat copiilor mei și Domnul mi la dăruit❤”, spunea recent Victoria Tunç, cu numai câteva zile înainte să devină mamă pentru a doua oară. Vloggerița a născut acum câteva zile un băiețel penrfect sănătos, iar astăzi a adus internauților și prima imagine cu bebelușul.

„Tare nii dragă să inervez lumea”, a scris Victoria, acoperind fața micuțului pentru a-l proteja de ochi răi, măcar în primele luni de viață. Ea și soțul ei apar fericiți și plini de zâmbet, ținându-l în brațe pe cel mic.

Vloggerița a dus pe lume băiețelul pe 18 mai. Precizăm că ea mai are o fetiță, pe nume Elena. Acum câteva zile, ea și-a bucurat urmăritoșii cu ceva foarte romantic. Vezi mai jos mesajul pe care Victoria i l-a dedicat soțului ei, la 2 ani de când sunt împreună:

„2 ani au trecut ca apa 😙 Pe unde erau pietre, pe unde erau spini, pe unde erau flori, el mereu ne-a fost alături. L-am îndrăgit ca pe ochii mei din cap, căci niciodată nu mi-a întors spatele. Niciodată nu mi-a spus un “NU”. Mereu m-a susținut în toate😚 Mi-a dăruit și îmi dăruiește o viață liberă, Atât de liberă mă simt și cel mai important – cu dânsul am învățat să mă simt femeie, soție, mamă.
Da da. 2 ani pentru cineva e puțin. Dar în 2 ani noi ambii am plâns și am râs. În perioadele grele ambii ne-am sprijinit unul de altul și am trecut.
De când ma știu copilă am visat la un tată adevărat copiilor mei și Domnul mi la dăruit
Al iubesc enorm❤”, a notat Victoria.

Vezi și: Victoria Tunç, despre cel mai bun sfat de la mama „Nu te răzbuna nici pe dușmanul tău căci Dumnezeu vede tot”

Fii fericită, dragă Victoria!