Anastasia Radzinskaya, în vârstă de șapte ani, a doborât tot felul de recorduri și a devenit cea mai plătită și mai populară vloggeriță de pe Youtube. Acest lucru este raportat de Forbes, în listele cărora Anastasia ocupă locul șase în lume.

Părinții Anastasiei filmează în mod regulat conținut pentru copii, videourile lor au devenit incredibil de populare. Videoclipurile simple câștigă uneori miliarde de vizualizări. Familia e originară din Krasnodar, dar a emigrat la Miami.

Canalul fetei de pe Youtube a câștigat un număr impresionant de abonați – aproape 86 de milioane, iar pe profilul de instagram mica vloggeriță are peste 400 de mii de abonați. 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Like Nastya (@likenastya)

Conform peopletalk, în 2021, canalul Anastasiei a adus familiei 28 de milioane de dolari. Cu banii câștigați, ei au reușit deja să cumpere o vilă în Statele Unite.

De asemenea, cu ajutorul acestor bani fetița de șapte ani a trecut printr-un tratament costisitor, pentru că avea o formă severă de paralizie cerebrală (ICP). Potrivit părinților, filmările video au un efect pozitiv asupra copilului. În acest scop a fost și creat un canal de YouTube. 

Vizionează aici unul dintre cele mai populare videoclipuri a fetiței: