Nu mai este un secret că Instagram-ul este pentru mulți și o sursă de venit, dar care este cheia succesului pe această rețea socială și cum reușesc unele persoane să adune mii și milioane de urmăritori? Ina Terescenco este un nou personaj pe Intagram, filmulețele ei haioase amuză 57 de mii de utilizatori, iar numărul lor este în creștere. 

Ina a fost invitata de la „După Cortină ” din această săptămâna.

Ina este make-up artist și spune că această ocupație este o inspirație pentru filmulețele sale. 

„Mă inspir de la clientele mele, de la ce văd pe stradă, în general mă inspir din viața reală.” Îmi place foarte mult să vorbescu cu urmăritorii mei și le răspund zilnic. A început totul ca o glumă, dar pe urmă a devenit ca o afacere.” Ina face și bani din asta făcînd publicitate la diferite produse.

Care este secretul? 

„Secretul meu este că sunt un om simplu. Simplitatea mult face.”

La rândul ei Ina admiră și ea pe colegii săi, aceasta spune că îi urmărea cu plăcere pe Emilian Crețu și „Banca de Bancuri”, dar acum o face mai rar pentru că este ocupată cu propriile filmulețe.

Este make-up artist deja de doi ani, dar spune că dacă ar fi să aleagă între machiaj și filmulețe cu siguranță nu ar renunța la urmăritorii ei de pe Instagram. 

Provocarea EA

Ce ai alege să îmbătrânești de la brâu în sus sau de la brâu în jos?

Ce filmuleț de al tău a stârnit cele mai multe controverse?

Vasile Macovei, Ionel Istrati sau Dan Bălan?

Ce nu îți place să facă un bărbat în pat?

Ce ne-a spus Ina vezi în interviu. 

Vezi și: Emilian Crețu: „Nu iubeam casa părintească, nu iubeam satul… voiam să evadez dintr-o realitate”. Actorul, despre copilărie și fratele plecat la mănăstire (Video)

 

 

Distribuie articolul: