L-am vânat un pic, recunosc, dar într-un sfârșit Emilian Crețu a venit „După Cortină. Am vorbit despre „Dora Show”, emisiunea pe care sunt sigură că o așteptați cu nerăbdare. Am vorbit despre filmulețele ce transmit mesaje pipărate politicienilor, despre copilărie și fratele care a ales să plece la mănăstire. 

Emilian este un om deschis, căruia nu îi este rușine de greutățile prin care a trecut și mai cu seamă nu le ascunde. Copilăria ușor umbrită de viciile tatălui nu l-a făcut decât să își dorească să reușească în viață și să îi ofere mamei sale iubirea și respectul pe care îl merită orice femeie.

Cele mai sensibile momente le-a trăit la Negureni – satul unde s-a născut, iar acolo se află și cele mai iubite ființe din viața sa. El nu investește într-un apartament sau o mașină de lux, dar în casa părintească.

Emilian s-a deschis și ne-a povestit despre întâlnirea emoționantă cu fratele său și multe alte detalii surprinzătoare din viața sa.

Cine ar fi crezu că Emilian Crețu are un frate care a ales să fie călugăr. 

„Da, am un frate mai mare decât mine cu un an și patru zile, acum în noiembrie face 3 ani de când este pe muntele Athos. Diferența dintre noi este imensă, chiar și când eram mici tot eram foarte diferiți. El era băiatul de stradă, iar eu eram ăla care de mic mă duceam pe la biserică cântam în corul bisericii, eram iubitul fetei preotului din sat, iar el nu era nici pe aproape de acest domeniu.

Noi simțeam că el nu se regăsește în tot ceea ce face. Se apuca de ceva voia să facă ceva, dar nu se întâmpla nimic… După care a venit o zi și a zis: „gata, eu mâine plec”.

În această vară am fost pe muntele Athos. Am petrecut două zile cu fratele meu, niște zile de neuitat.”

Cum vede fratele mai mare activitatea actorului? 

„Din start i-am zis așa: „hai să ne înțelegem și să nu pierdem relațiile de frăție”. Eu te accepta așa cum ești tu și accept ce ai ales tu în viața ta, te rog să mă accepți și tu pe mine pentru că eu nu pot să mă schimb și să devin călugăr. Mă mai bate la cap să port cruce la gât sau pe mână, dar oricum suntem în relații foarte bune și cu siguranță se roagă pentru noi și îi mulțumesc enorm pentru tot. Știu că nu vede acest mesaj, dar cu siguranță îl simte”.

Urmele lăsate de copilărie…

Urmele pe care le-a lăsat copilăria mea sunt doar urme pozitive pentru că eu sunt un om pozitiv și pun lucrurile bune în față. Atunci când ai o problemă și problema aceasta din păcate este practic peste o familie, trebuie să vorbești despre asta cât mai mult pentru ca să ajungă în mintea noastră că o soție, o femeie nu este pentru a fi bătută. Copiii nu sunt făcuți pentru ai bate și pentru ai umili în halul în care am fost bătuți noi. Eu credeam la un moment dat că e ceva normal pentru că în mahalaua mea se întâmpla foarte des, dacă nu la noi, atunci la vecini. Eu nu voiam să cresc mare pentru că credeam că trebuie să fac copii și să îi bat pentru că așa face un bărbat.

Eu îi spuneam lui taică-miu: „Tata, tu la viața ta cât ai fost copil ai fost bătut de către bunelul inclusiv bunica. Tu când erai mic la ce te gândeai? Că o să crești mare și o să faci exact ca el?”.

„A fost o copilărie frumoasă cu amprente pe care eu le țin într-un cufăr de sentimente mai negative. Nu îmi este rușine, nu trebuie să vă fie rușine de voi, de trecutul vostru și de viitorul vostru”.

Vrea să își ascundă viața personală… 

„Am fost foarte întrebat: „unde este prietena ta Emilian?, Emilian, tu mătincă ești homosexual?”… întrebări din astea au fost foarte multe. Este viața mea personală, atunci când va veni persoana pe care o iubesc în viața mea dacă va fi cazul o voi scoate în lume, dar dacă nu, atunci va fi în anonimat.”

L-am mai provocat pe Emilian să își comenteze pozele de pe Instagram, dar ce a avut de spus actorul vezi în video.

Vezi și: Nanu Danu, „După Cortină”. Cine dintre vloggeri e mai bun decât el și ce ar alege între o lună fără internet sau fără femei? (Video)

Distribuie articolul: