Nu trece o zi fără ca Victoria Roșca, autoarea vlogului „Zâmbărele” să joace un nou rol. O face pentru a crea filmulețele sale, devenite în timp îndrăgite de zeci de mii de oameni. Totuși, la un singur rol, actrița ține cel mai mult - cel de Mamă. Împreună cu soțul său, cresc un băiețel minunat, pe nume Ovidiu - un copil plin de energie și mereu pus pe șotii.

În cel mai recent interviu acordat de către Victoria pentru revista noastră, ne-a povesit detalii mai puțin cunoscute din viața sa de familie. Și pentru că am văzut că este o mămică extraordinară, ce nu ține cont de reguli, ci își educă copilul după propriul instinct, am fost curioși să vedem dacă își mai dorește să aducă pe lume un moștenitor. Iată ce am aflat:

„Vream trei copii – doi ai noștri și, dacă va fi totul bine, unul înfiat. Ovidiu vrea în fiecare zi diferit. Într-o zi vrea un frățior cu care să se joace cu trotineta, în alta îi dă nume surioarei. Vrea să o cheme Alexandrina, dar dacă va fi băiat eu îi voi pune numele Răzvan”, dezvăluie Victoria Roșca.

Ne-a mai spus că îi respectă în totalitate deciziile fiului său și încearcă să îi educe cele mai frumoase valori umane. Pe toate le-a preluat, la rândul său, de la părinți, care, la început nu au fost de acord cu ideea vlogurilor sale. Astăzi, însă o susțin și o încurajează în toate.

Zimbarele (11)

„Părinții mei mereu și-au spus mereu părerea, dar nu și-au impus-o. Tata este de acord cu ceea ce fac, dar mama este mai retrasă, o fire mai credincioasă. Niciodată nu vrea pe nimeni să spuere. Pot să zic că lupt eu cu ea să îi explic că astăzi este o altă viață și că nu contează părerea tuturor. Niciodată nu le vei fi la toți pe plac. A acceptat într-un final, greu, dar a acceptat. Acum chiar mă întreabă dacă am ceva nou, să privească și ea”, conchide autoarea vlogului „Zâmbărele.

Foto: Ellene.photography

Distribuie articolul: