A doua seară consecutiv, pe 5 decembrie, sala Palatului Național a fost arhiplină pentru un eveniment care va scrie istorie în muzica autohtonă. „Potcoava de Aur”, ediția a X-a, categoria muzică ușoară, un eveniment marca Noroc Media și-a desemnat câștigătorii la categoria muzică ușoară. Trofeul pentru creație literară muzicală i-a revenit poetei, scriitoarei și notarului Viorica Nagacevschi!

Dacă interpretul Cătălin Josan a fost emoționat pentru că nu se aștepta la acest premiu, deși a avut o interpretare de excepție în cadrul celor două seri de concert, pentru textiera anului altfel s-au legat lucrurile. Viorica Nagacevschi a fost desemnată aseară cel mai bun textier de piese, în cadrul Galei concert „Potcoava de Aur”, ediția a X-a. Vestea a șocat-o de-a dreptul pe scriitoare, invitată la spectacol pentru a da ea un premiu.

potcoava viorica„Să știți că eu am fost trasă pe sfoară – m-au invitat să înmânez eu ceva și acum primesc. Sî știți însă că adevăratele stelel sunt pe scenă, de fapt (referindu-se la artiști). Mulțumesc mult Noroc Media pentru această surpriză, vouă vă doresc la mai mult și la mai mare”, a spus autoarea de pe scenă.

„Vreau să aduc mulțumiri în primul rând postului de Radio Noroc și Noroc TV pentru acest trofeu – „Potcoava de Aur”, tuturor interpreților care au ales să-mi cânte textele, Vitalie Dani, Laurențiu Popescu, Adrian Ursu, Geta Burlacu, Aurel Chirtoacă, Anișoara Puică, Aura, Frații Bivol, Janet Erhan, etc. Mulțumesc publicului care a ales să le îndrăgească și dedic acest trofeu tatălui meu, care zilele acestea împlinește un an de zile de când a plecat în lumea celor mai cuminți . El este cel mai mare vers pe care nu-l voi uita niciodată. Tata, Te Iubesc!”, a notat Viorica Nagacevschi pe contul său de Facebook, în dimineața zilei de astăzi.

viorica nagac

Precizăm că Noroc Media oferă asemenea trofee al 10-lea an la rând, însă pentru prima dată premiile merg și la realizatorii de muzică și versuri, până acum fiind decernați doar interpreții.

Vedeți câștigătorii categoriei muzică populară.